Plus size bikini, fatkini, szerintetek milyenek?
Olyasmi alakom van, mint az első képen levő nőnek.
Szerintetek ezek mennyire hordhatóak? A galériában vannak szépek, csak a vékonyabb plus size nők fotó előtt valószínűleg nem ettek lángost és ittak 1 liter vizet, amitől nekem leginkább a hasam nő meg.
A rózsaszín alsója tetszik, mindig azzal van bajom, hogy rondán bevág és plusz hurkákat csinál az oldalamon.
A francia alsósban viszont csak még nagyobb a fenekem, hasig feljövőset nem szeretnék, a párom is azt szorgalmazza, hogy minél kisebb bikinit vegyek.
"vadítóan szexi leszek még husisan is" annyira, de annyira jó ilyet "hallani"!!! :D :D
nekem ez a fatkini kimondottan tetszik
kb ugyanilyen alkatom van, nagyon szurkolok, hogy nálunk is divatba jöjjön! annyira jó lenne, ha végre mi husik is jól érezhetnénk magunkat a strandon és mások sem szegnék kedvünket a megvető pillantásokkal
áhh, olyan régen pontoztak már le úgy istenigazából :)
esetleg le kéne fogyni, és akkor nincs ilyen probléma. Nem csontvázra, csak valahol az egészséges humanoid alak környékére :) Nehogy már mindenki más legyen a szemét, mert ti nem tudjátok abbahagyni az evést... nemár...
Kedves sippara!
Tedd össze a két kezed, hogy a te életedben minden ilyen egyszerűen, fekete-fehér alapon működik.
Kedves utolsó, nem, nem "minden ilyen fekete-fehér" az életemben, mióta az eszemet tudom, hízékony vagyok, én is voltam ~70 kiló a 163 centimhez - aztán tükörbe néztem, és lefogytam.
Kérdező, egyébként pont nem rád gondoltam - pláne, ha baleseted volt, és pláne, ha ezek után is hajtasz a szebb alakra -, neked innen a távolból is drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!