Hány nap edzetek egy héten, és ebből átlagosan milyen sűrűn, mennyit lógtok el?
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 17:53
1/9 anonim válasza:
Minden második nap edzek. Lógás nincs csak ha beteg vagyok.
2/9 anonim válasza:
Elvileg 3 attol fugg mikor mennyit fosok egy heten ugy nem birok edzeni rendesen de legalabb egy elmarad
3/9 anonim válasza:
Heti 3 szor kene de mindig ellógok és mekibe megyek zabalni :((
4/9 anonim válasza:
Heti 3-4. Nincs lógás, csak betegségnél.
5/9 anonim válasza:
4-5 nap /hét. Most 5 nap. Én se lógok csak ha beteg vagyok.
6/9 anonim válasza:
Elég idióta munkarendem van, így 3 napot edzek, 3-at pihenek. Ez nagyritkán úgy néz ki, hogy 1 nap edzés, 1 nap pihi, 2 nap edzés, 2 nap pihi.
"Lógás" akkor van, ha vasárnap érnék rá, akkor zárva a terem, olyankor gumiszalaggal otthon edzek, ha esetleg a fenti módon nem tudom pótolni.
Még nagyon kezdő vagyok, két és fél hónapja járok terembe, nagyon élvezem, így igazi lógás még nem volt.
De olyan már igen, hogy délelőtt edzés, délután meg bringa, vagy spinracing. :D
8/9 anonim válasza:
5 nap.
Miota edzek 1 honapot hagytam ki mutet miatt. Ezen kivul egyetlen napot sem. Volt hogy ejszaka mentem :)
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, de akkor azért gondolom nem 10 éve edzel :D Előfordul mindenkivel hogy pl beteg lesz pár napig
2016. márc. 13. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!