Nem igazán.
Próbáltam, de rosszullét lett a vége.
Sötétedés után a környékünk nem igazán biztonságos, nem merek olyankor futni, 8-9 fele pedig még nem hűl le eléggé, szédülök.
Itthon súlyzóztam, s tornáztam egy kicsit, de ez édeskevés.
De valamennyire a szauna is segíti a fogyást, nem? :D
A lakásban még tegnap este 11-kor is 29 fok volt (emelet és panel), szakadt rólam a víz mozgás nélkül is.
Most vízparton lenne ideális, ahol kedvemre úszhatnék.
itt olyan 35 fok van, én kb. 8-8:40 ig megyek futni(este), néha mégbe is tekercselem magam. Kifogás az mindig van, nem leszólni akarlak, nekem is neház rávennem magam, de jobb mintha télen nagykabátban. Hajrá! :)
18/L
Èszak németországban... :)
19°C-os
5-ös!
Nekem télen nagykabátban, a mínuszokban könnyebb volt. Akkor csak fáztam, most rosszul vagyok.
igen ez személyfüggő, de köztudott, hogy télen a hideg a baj, nyáron meg a meleg. Mindenesetre ha este 8kor eddzel, akkor már nem vészes a meleg és még sötét sincs, vagy egy másik lehetőség: este a TV előtt ugrálás, tornázás, vagy úszás uszodában, aki megengedheti magának.
Persze szenvedés, de legalább felvehetünk majd bikinit.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!