Melegben ti hogy oldjátok meg a futást?
Annyira nincs meleg ma a napon a hőmérő 38 fokot mutatott szerintem ez meleg.
Miért nem szeretnél este futni???
Én ma fél 8-kor mentem el futni és még világos volt kicsit a szürkületbe értem haza.
Én is reggel korábban kelek és akkor megyek. Reggel 7-8 óra magasságában nincs még 30 fok.
Szerencsére terepen futok, és ott mindig jár a levegő. De naptej, napszemüveg, sapka az van rajtam.
mivel mezőn futsz vegyél egy fejlámpát és úgy látsz is és nem is melegben futsz vagy
reggel korán felkelsz és elmész
Tavaly nyáron próbálkoztam először a futás és egészséges étkezés kombójával fogyás céljából. Akkor reggel jártam futni és nagyon jó volt! Általában fél 7-8 óra között futottam, mikor hogy. Nagyon jó volt, felébredtem tőle, nem volt még nagyon meleg, és az eredménye is meg volt. De sajnos abbahagytam, mert elmentem diákmunkára és 4-kor keltem, este meg hulla fáradt voltam. :D
1 hónapja megint belevágtam, imádom! Ha tehetném most is reggel járnék futni, de mivel, ha suli van alapból 6-kor kelek ezt nem tudom megoldani. Legalább 40-45 percet futok egy alkalommal, 10 percre van a pálya tőlünk, legalább 5 perc bemelegítés, majd 5 perc nyújtás, újabb 10 perc mire hazaérek, lezuhanyozni. Tehát nagyon korán kellene kellnem, amit nem bírnék.
Eddig 5-6 körül jártam futni, most a meleg miatt ki tolom egy kicsit és csak 6-7 óra körül fogok menni.
Egyébként a titkom: basebollsapka, naptej, rövidnadrág, póló/ujjatlan, víz, víí, víz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!