Fogyózók, ti hogy oldjátok meg a kaját a melóhelyen? Hordtok magatokkal enni és ha igen, akkor mit?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 22:56
1/5 anonim válasza:
Amíg ilyen gondom volt, minden nap vittem kis ételhordóban csirkét-rizst, és kanállal megettem. Lehet mellé enni uborkát, vagy variációk: csirke-párolt zöldség, csirke-saláta, csirkemell csíkok és rizs, csirkemell kockák és saláta :D
2/5 anonim válasza:
Disznóknak maradjon a mangalica-zsír
3/5 anonim válasza:
mondjuk én soha nem fogyóztam, de az most mindegy. Am igen, hordok magammal enni. Hogy mit? Ami előző nap volt kaja. Mikor mi, néha veszek péksüteményt.
4/5 anonim válasza:
Én oviban dolgozom, azt eszem, amit ott a gyerekek, de mindig csak kisadagokat.
5/5 anonim válasza:
hordok magammal
amiket főzök előző nap
rizsehús, tarhonyáshús ubirval, székelykáposzta(lightosabb verzió) rizibiz sülz husival, fasírttal(sützacskóban sült) főtt husival
főtt tojás főtt krumplival spenóttal
lencsefőzelék főtt tojással
párolt csirkemell rizzsel
zöldséges raguk rizzsel
szendvics(sonka, tojás, tonhal, sajt, zöldségek stb)
joghurtok, gyümölcsök, müzliszlet(ilyen cukormnetes)
zabpehely joghurttal, túró, stb stb
itthon meg eszek zöldséglevest, tojáslevets, húst, halat, zöldséget, tojást, túrót, gyümölcsöt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!