Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózok, ez normális hogy...

Fogyózok, ez normális hogy ilyen melegben nem kivánom az ennivalót? Szinte úgy kell letuszkolnom a torkomon.

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 17:24
 1/10 anonim válasza:
Most ezt nem értem :) Örülj neki! Persze, hogy normális, hogy melegben nem kívánod az ennivalót, ezzel sokan vagyunk így. Igyál (helyette is) sokat!
2011. júl. 13. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Az normális, ha kevesebbet és könnyebbet kívánsz. Az nem, ha semmit.
2011. júl. 13. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
mi az hogy letuiszkolni a torkodon? örüljél hogy nem vagy éhes..
2011. júl. 13. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
én se kívánom nem baj legalább fogyunk,kedves kérdező:)
2011. júl. 13. 17:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Vizet azt iszok sokat , 2-3 liter naponta. De az ennivalót meg nem kivánom elég keveset eszem, napi 2X max 3 szor, de akkor is keveset. Fogyókúra alatt pedig 5X kéne enni.
2011. júl. 13. 17:43
 6/10 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:29

Még könnyűt sem, hanem egyáltalán semmit, és éhes sem vagyok. :S .

2011. júl. 13. 17:45
 7/10 Fanni90 válasza:
sokan nyomják ezt napi ötszöri étkezést, de semmi szükség rá, ha nem vagy éhes. hallgattam egyszer egy táplálkozástudós előadástát, ő azt mondta, kifejezetten hátráltatja a fogyást, ha sokszor eszünk, elég a napi három.
2012. jún. 20. 16:23
 8/10 A kérdező kommentje:

De régi kérdés... :D Azóta már lefogytam :)

rájöttem hogy nem fontos ez az 5szöri étkezés, nem kell annyiszor enni ha egyszer nem kivánom. A sport a legfontosabb.

30 kilót fogytam :)

2012. jún. 20. 16:33
 9/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, hát igen elég régi kérdés :D Gratulálok! :) És megint itt a nagy meleg :D
2012. jún. 20. 23:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm :).

Igen... megint itt a nagy meleg. De már sokkal jobban bírom mint akkor amikor 30 kg-mal több voltam. Nem izzadom úgy mint egy ló meg stb...

Persze az ételt sem kivánom megint... :D De sebaj, zöldségekből, és gyümölcsökből bármikor tudok enni, na azt kivánom rendesen . :)

2012. jún. 21. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!