Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti edzetek ilyen melegben?

Ti edzetek ilyen melegben?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
most nem mert kib-tul leégtem és mozogni is alig bírok :D egyébként igen,lakásban,délután nincs akkora hőség és simán eltornázgatok,plusz úszni is járok
2012. jún. 20. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
igen. az életmódváltásomnak nem állhat útjába az időjárás :) ugyanúgy heti 5x konditerem.
2012. jún. 20. 14:52
 13/17 anonim válasza:
Igen,késő este 10körül szoktam futni,akkor már nincs veszett meleg.Egy barátnőm kísér biciklivel,úgyhogy nem félek.Közben jókat beszélgetünk,észre sem veszem,és már le is gyűröm a távot!
2012. jún. 20. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Most nem volt rá időm, de futni amúgy sem szoktam. Itthon tornázom, pl majd ma is remélem de volt már rá példa hogy majdnem behánytam a melegtől. Én is nehezen bírom pedig nekem még jó is mert nem panel ház és itt olyan 28 fok fölé ritkán megy fel.
2012. jún. 20. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Most egy egy hónapra előre beosztott edzéstervet csinálok, úgyhogy igen. Ha csak minden nap találomra kellene valamit mozognom, nem biztos, hogy rá tudnám venni magam. Most is úgy szoktam, hogy reggel 7-től, közvetlenül ébredés után, nyitott ablaknál, csak fél óra szokott lenni, de patakokban folyik rólam a víz. Viszont jó érzés, hogy "mára letudtam" és este lehet dögleni.

Múltkor láttam egy fickót délután 3-4 körül, mikor éppen hazafelé mentem a 40 °C-ban, ő akkor futott. Igaz, rendesen nekivetkőzött. Úgyhogy ennyit a kifogásokról. :D

2012. jún. 20. 17:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen. Most ha napokig vagy egy két három hétig lenne ilyen meleg, addig nem csinálnék semmit? :(

Este 9 től futottam le a 45 percem. Máskor ezt inkább 8 felé csinálom. (11 nél előbb úgyse fekszek le aludni úgyhogy nem zavar hogy fel vagyok pörögve, sőt.)

2012. jún. 21. 07:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Amúgy L-karnitinnel próbálkozzatok, nekem pl. segít. Estén kívűl még reggel (kb. 6kor) ideális elmenni futni, már aki rá tudja venni magát, hogy felkeljen :D
2012. jún. 21. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!