Mit sportoljak ilyen melegben?
Figyelt kérdés
reggel már mikor felkelek dög meleg van, este meg már nagyon fáradt vagyok ahhoz hogy sportoljak plusz attól fel is pörgök és nemtudok aludni. Amúgy futottam amikor még nem volt ilyen meleg. szerintetek szobabicikli is jó nem csak a futás? mert a szobában hűvösebb van. ha fogyni szeretnék milyen fokozatra állítsam és hány perctől hatásos? tvnézés közben csinálhatom?2011. jún. 23. 20:04
1/9 anonim válasza:
Esetleg vmi DVD, de a szobabicaj is ok.
2/9 anonim válasza:
Szobabicaj is jó. Kb 130-as pulzus környékén (fölé ne menj) legyél - ha nincs pulzusmérőd ez olyan tempó, amihez már erőt kell kifejteni, de nem bírod hosszabb távon is csinálni.
40-60 percet csináld, lehetőleg minden nap.
Közben meg azt nézel ami jólesik. A meleg egyébként nem baj, attól még lehet futni is, bár a bicikli alapból jobb, mert kevésbé veszi igénybe az izületeket.
3/9 anonim válasza:
Ha meleg van, mikor már felkelsz, az nem reggel. Hajnalban tényleg jó idő van, futáshoz, biciklizéshez (kint) tökéletes.
4/9 anonim válasza:
Én is ma agyaltam ezen, hogy képtelenség mostmár esténként futni, valszeg átrakom hajnali 4-5 óra közé amikor "pitymallik"
Falun xar a közvílágítás este még a végén beleesek valami nyitvahagyott latrinába.
Oszt iszapbírkózás lesz a futásból a végén.
5/9 anonim válasza:
Amúgymeg tyúkkal a hónod alatt futni a legjobb edzés, csak utól ne érjenek!
6/9 anonim válasza:
Én tegnap teniszeztem egy órát 6-7-ig. Ki lehetett bírni.
8/9 anonim válasza:
Nincs lehetőséged úszni? Azt akár napközben is lehetne. De szobabicikli is jó persze :)
9/9 anonim válasza:
szerintem ússzál :D
az ilyen melegben jó is.És vízben vagy ami hideg és frissítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!