Ettől is haszontalanná válik az edzés?
Figyelt kérdés
Edzek, meg küzdősportolok. És ugye most itt a nyár ezért nem csak a hétvégékre esik az ivás. Azt mondjak hogy semmit nem erek az edzessel ha barmilyen mennyisegu alkoholt iszok es berugok. Viszont most megutaltam valamiert a tomenyet. Ha csak sörözök és fröccsözök és attol rugok be az is annyira káros vagy az kevésbé2016. jún. 21. 19:58
11/17 Kenzo Tenma válasza:
Mert te aztán nagy sportember vagy, ha hetente többször is lerészegedsz. Szánalmas XD
12/17 anonim válasza:
pár ital bele fér Kiss Jenő is fogyaszt sört meg láttam már Fűzessy Tibit borozni . a sör meg jó tömegelésnél pl
13/17 anonim válasza:
"utolsó válaszoló: a karate nem küzdősport, hanem harcművészet:D látszik mennyit konyítasz hozzá és mekkora sportember lehetsz:)"
Valóban nem érdekelnek a küzdősportok, az erőedzés az én világom. Viszont én legalább meg bírom állni, hogy ne igyam magam passzióból seggrészegre hétvégenként :)
14/17 anonim válasza:
Én ritkán iszom csak, de napi másfél órát futok + kondi. Emellett 2 maraton van mögöttem és egy félmaraton 1:30-as idővel. most nem vagánykodásbol, csak leoltottál h nem vagyok sportember.
15/17 Kenzo Tenma válasza:
#14 Ki szólt le téged? Én speciel a kérdezőnek írtam, nem tudom kire érted..
16/17 anonim válasza:
akkor sry, azt hittem nekem írtad.
17/17 anonim válasza:
"És ugye most itt a nyár ezért nem csak a hétvégékre esik az ivás"
Én meg azt hittem, hogy a hétvégi berúgás sem olyan, mint a sz*rás, hogy muszáj...erre kiderül, hogy nyáron még hétköznap is be kell rúgni.
Szint...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!