Ettől is haszontalanná válik az edzés?
Figyelt kérdés
Edzek, meg küzdősportolok. És ugye most itt a nyár ezért nem csak a hétvégékre esik az ivás. Azt mondjak hogy semmit nem erek az edzessel ha barmilyen mennyisegu alkoholt iszok es berugok. Viszont most megutaltam valamiert a tomenyet. Ha csak sörözök és fröccsözök és attol rugok be az is annyira káros vagy az kevésbé2016. jún. 21. 19:58
1/17 anonim válasza:
úr isten.. no comment. mi a franc ez a kifejezés hogy "berúgni?" omg... minden sör meg ilyen sz#rságok károsak, -10 év az életedből vagy még előbb is meghalhatsz miatta, te "részeg disznó"
2/17 Cortez70 válasza:
Néha belefér egy kis sörözés, nem lesz bajod és hátrányod sem az edzésee nézve. De ha sűrűn talajrészegre iszod magad, az már hátráltatni fog. Tehát a mérték a lényeg.
3/17 anonim válasza:
Amugy mi ertelme ugy inni alkoholt h berugsz vagyis oke de mostmar ez a lenyeg? Sztem tok ratyisag
4/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, en szeretek berugni meg inni a haverokkal😄
2016. jún. 21. 20:29
5/17 anonim válasza:
Akkor ez nem a te sportod.
Ha szeretsz csak úgy berúgni haverokkal.
Vagy tőlem csinálj amit akarsz.
6/17 anonim válasza:
Teljesen jó, ha te akarsz lenni a részeges karatemester :)
7/17 A kérdező kommentje:
Jojo, viccesek vagytok:D utolsó válaszoló: a karate nem küzdősport, hanem harcművészet:D látszik mennyit konyítasz hozzá és mekkora sportember lehetsz:)
2016. jún. 21. 20:45
8/17 anonim válasza:
hát szerintem meg 10-20 év mulva ezekre fogsz visszaemlékezni amikor berugtatok a haverokkal meg jókat buliztatok, nem arra hogy hú milyen jól betartottam a kaját. csak úgy inni literszámra a söröket csak azért mert haverokkal összegyűltetek az hülyeség, de az hogy heti 1-2x berugsz, meg annyira a fejlődésbe sem vesz vissza, max nem fejlődsz a nyáron, fejlődsz majd az év többi részén. nyílván nem jó, de most kell csinálni.
9/17 anonim válasza:
Nagyobb sportember, ha képes megállni, hogy ne csaljon az étkezésben (jelen esetben pl ne igyon)
10/17 anonim válasza:
Kicsit szégyen hogy az emberek egy részének le kell innia magát ahhoz hogy jól érezhesse magát mert olyan gátlásos. De persze ez a menő nem lehet mit tenni.. Szerintem az hasznosabb ha pl összeugrotok megisztok egy két pohár olyan piát ami finom is nem csak "üssön azt jóvan" aztán elmentek nőzni pl. A piálás meg szerintem havi 1-szer talán belefér(persze akkor is csak egy két pohár) de jobb lenne mellőzni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!