Izületvédő szerektől kinek milyen tapasztalata van?
Figyelt kérdés
Sportolok, szeretnék venni egy kiszereléssel, mert fájnak a vállaim, térdeim és a bokáim. Ami számomra elérhető lenne, az a Joint-X nevű izületvédő a Scitec Nutrition-tól. Elég fura kis kapszuláknak néznek ki a zöld csomagolásukkal.
Mit lehet róluk tudni? Egészséges egyáltalán ilyet szedni?
2016. jún. 21. 15:22
1/3 zyzz.ae válasza:
Sosem szedtem ilyesmit mert szerencsére nincsenek ilyen gondjaim. Egy barátom szedett Arthro Guard -ot, ő azt mondta neki sokat segített. Nos ezt nem tudom mennyire valós mert saját tapasztalattal nem tudok beszámolni. Pár száz forinttal drágább mint a Joint-X.
2/3 anonim válasza:
arthro guard nekem is bevált
napi 3at ajánlottak, eleinte annyit szedtem be, 1-2 hét után a fájdalom elmúlt, persze nagyon sokat foglalkoztam bemelegitéssel(minden edzés előtt fél óra)
most már csak napi 2-t szedek és nem érzek rosszabbodást, lehet hogy sima zselatin is elég lenne, de azt megelőzésre ajánlják, ha már van fájdalom akkor izületvédő
3/3 anonim válasza:
Az étkezési zselatinnal jobban jársz, ugyan azt tudja, csak 10-ed annyiba (sem) kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!