Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki jár edzőterembe, és van...

Aki jár edzőterembe, és van tapasztalata tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy 15 éves vagyok gimi elsős a 75 kilómmal. Azt tervezem hogy elmegyek edzeni konditerembe, személyi edző segítségével, mivel jön a nyár, és zavarnak a +kilók. Azonban ezt nem merem meglépni egy ideje, mivel több kérdés van bennem. Szóval kezdem.

Heti 3-4 alkalom edzés mennyi idő alatt látszik meg?

A személyi edző a kifizetett időben csak velem van, vagy futkozik össze-vissza?

Van azonban itthon egy fekvenyomó pad, és egy futógép!!

Elmondom melyik mit tud:

Fekvenyomás, lábgyakorlat a végénél (emelés), oldalon található mellkashoz húzható u alakú elemek (fekve). Bocsi de így tudom leírni. Ennyit tud csak, elég gyenge. Plusz van itthon egy profi futópad!!! (Izmosodni is akarok, nem csak fogyni)

Most akkor menjek konditerembe, vagy az itthoni eszközökkel is mennek az alapok???

Ha igen, légyszi edzéstervet tudnál (tudna valaki) csinálni!!

Válaszokat, tippeket, tanácsokat köszönöm!!!

Remélem érthető voltam. :)

2016. máj. 23. 20:55
 1/2 Osynho ***** válasza:
100%
Étrend? Azon áll, vagy bukik a dolog. Viszont fogyni és izmosodni egyszerre nem fogsz hosszú távon.
2016. máj. 23. 20:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezért gondoltam edzővel, ha úgy nem akkor meg megy a kalória számolgatás egyedül is :)
2016. máj. 23. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!