Ha valaki nem szed tömegnövelőt vagy bármilyen edzéshez szükséges dolgot és úgy jár le az edzőterembe akkor nem ér semmit az edzése?
Akik edzőterembe járnak általában 4-5 fajta táplálékkiegészítőt használnak, tehát akkor nincs szükség ezekre? Milyen vitamint kell szedni és milyen formában?
És a fehérjét milyen formában kell szedni?
Sokan nem értenek ehhez és megvesznek mindent amit olvasnak, hallanak. Fehérjét húsokból, tojásból, túróból tudsz leginkább bevinni. Edzés utánra meg vehetsz egy tejsavóproteint, de az sem muszáj, ha megvan sima szilárd kajából a napi kb 2g x ttkg fehérjebeviteled.
Multivitamin pedig sokféle van, majdnem minden tápkieg cég árul ilyet. Én pl scitec multi pro plust veszek, de van aki mega daily one-t vagy biotech vitabolicot daily pakkot, stb. Van millió.
én már semmilyen prot nem szedek, minden szilárd ételből viszek be.
Ez így lényegesen nehezebb de jobban is fejlődök, nekem így 7 + év után muszáj minden apró részletre ügyelni hogy nőjek.
A tápkiegek nem "muszáj" dolgok, hanem kényelmi megoldások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!