Milyen tömegnövelőt használjak?
Figyelt kérdés
167cm magas srác 16 éves 62kg amikor elkezdtem gyúrni 57 voltam össze voltam szakadva a jumboval 3 hónapos étrend nélküli edzéssel feltudtam szedni 5 kg az a kérdésem a jumbo jó tömegelésre vagy túl sok a cukor benne az étrendre azóta jobban oda figyelek 5 napon keresztül edzek és a jumbo lassan elfogy 3 hónap után2016. ápr. 30. 21:24
2/8 anonim válasza:
Étrend nélkül tömegnövelővel max csak zsírt szedsz össze, hagy a pcsába vegyél helyette rendes kajákat az a lényeg, az csak kiegészítésképpen kell mikor nem tudsz már több kaját tuszkulnim agadba de még szükséged van rá... csak jó étrend kell neked... ha majd kiegészíteni szeretnéd akkor tejsavó plusz ch...
3/8 anonim válasza:
Állíts össze egy megfelelő tömegnövelő étrendet. Ha mindenképp szeretnél kiegészítőt, akkor multivitamin és egy protein megfelelő lesz.
4/8 anonim válasza:
Miért olyan népszerű a cukros túlárazott jumbo?
5/8 Lipton. válasza:
#4, azért mert szép a dobozza! :)
6/8 A kérdező kommentje:
na így már világos akkor multivitamint vegyek és egy rendes tömegnövelő étrendet kellene össze dobnom ugye főként mi legyen egy étrendbe ha megkérdezhetem
2016. máj. 1. 17:31
7/8 anonim válasza:
Töltsd le a netről a "Sárga kapszula" nevű olvasmányt, ott mindent megtalálsz egy helyen!
8/8 anonim válasza:
Ha minőségi táplálék kiegészítőt veszel és edzel rendesen nem fogsz tőle bezsírosodni. A Jumbo egy kalap szar vannak nála sokkal jobb cuccok. [link] itt is körülnézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!