Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelőt használjak?

Milyen tömegnövelőt használjak?

Figyelt kérdés
167cm magas srác 16 éves 62kg amikor elkezdtem gyúrni 57 voltam össze voltam szakadva a jumboval 3 hónapos étrend nélküli edzéssel feltudtam szedni 5 kg az a kérdésem a jumbo jó tömegelésre vagy túl sok a cukor benne az étrendre azóta jobban oda figyelek 5 napon keresztül edzek és a jumbo lassan elfogy 3 hónap után

2016. ápr. 30. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
használj csirkerizst szerintem.
2016. ápr. 30. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Étrend nélkül tömegnövelővel max csak zsírt szedsz össze, hagy a pcsába vegyél helyette rendes kajákat az a lényeg, az csak kiegészítésképpen kell mikor nem tudsz már több kaját tuszkulnim agadba de még szükséged van rá... csak jó étrend kell neked... ha majd kiegészíteni szeretnéd akkor tejsavó plusz ch...
2016. ápr. 30. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Állíts össze egy megfelelő tömegnövelő étrendet. Ha mindenképp szeretnél kiegészítőt, akkor multivitamin és egy protein megfelelő lesz.
2016. ápr. 30. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért olyan népszerű a cukros túlárazott jumbo?
2016. ápr. 30. 22:45
 5/8 Lipton. ***** válasza:
#4, azért mert szép a dobozza! :)
2016. ápr. 30. 23:06
 6/8 A kérdező kommentje:
na így már világos akkor multivitamint vegyek és egy rendes tömegnövelő étrendet kellene össze dobnom ugye főként mi legyen egy étrendbe ha megkérdezhetem
2016. máj. 1. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Töltsd le a netről a "Sárga kapszula" nevű olvasmányt, ott mindent megtalálsz egy helyen!
2016. máj. 2. 10:24
 8/8 anonim válasza:
Ha minőségi táplálék kiegészítőt veszel és edzel rendesen nem fogsz tőle bezsírosodni. A Jumbo egy kalap szar vannak nála sokkal jobb cuccok. [link] itt is körülnézhetsz.
2016. máj. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!