Noresz97 kérdése:
Tömegnövelőt vagy szálkásítót használjak?
Figyelt kérdés
17 éves, 177 cm és 73 kg vagyok.
Olvastam, hogy a tömegnövelőtől el lehet hízni de én inkább az izomtömegemet szeretném fejleszteni.
Végül is mitől függ, hogy valaki tömegnövelőt vagy szálkásítót használjon?
E téren kreatinra gondoltam.
2015. szept. 14. 19:46
2/7 anonim válasza:
olvasd el a sárga kapszula című ebookot, aztán majd ha már az alapismeretekről lesz egy kicsinyke fogalmad és lesz valami kérdésed, ami nem igényelne ide egy 150 oldalas estimesét, akkor majd tedd fel.
3/7 anonim válasza:
Tömegelned kell ha izmot akarsz felszedni,kalória többletet kell teremts a szervezetedben,hogy az izmok növekedésnek induljanak.(De ehhez kell megfelelő mennyiségű fehérje illetve edzés)
4/7 anonim válasza:
Mindkettőt, akkor egyszerre fogsz tömeget növelni és szálkásítani, érted? Idióta.
5/7 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem értek hozzá annyira azért kérdezem.
Minden esetre köszönöm a "kedves" válaszokat.
2015. szept. 14. 21:27
6/7 anonim válasza:
figyelj ahogy az előző is írta: olvasni Sárga kapszula! szuper könyv szinte az olvasásától is tudsz izomtömeget felszedni.:D Ha elolvastad és már profi szinten űzöd az ipart ,de még mindig vannak kétségeid ,akkor itt megkérded és mi szívesen válaszolunk rá.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben.
Köszi.
2015. szept. 15. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!