Real trill kérdése:
Fehérjét vagy tömegnövelőt használjak?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok/65kg elkezdtem kondi terembe járni elötte már sportoltam (küzdősport), van egy 3 napos edzés tervem....És nem tudom eldönteni tömegnövelőt vagy fehérjét vegyek? Arra gondoltam,hogy 1 hónap töm. növ. 1 hónap fehérje.Szerintetek ez így jó. Tapasztaltabb véleményére lennék kíváncsi...2014. okt. 20. 19:57
1/5 anonim válasza:
Fehérjèt vegyél...és mellé szénhidrátot.
2/5 anonim válasza:
Ácsi, totál nem vagy képben. Edzés után kellene fehérje és szénhidrát is. a tömegnövelő az alapból ezekből áll. De gazdaságosabb ha veszel egy fehérjét és ahhoz teszel edzés után 40-50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt és/vagy maltodextrint. És még ez sem számít annyit, mert az egész napos össz tápanyagbevitel ami fontos. A tápkieg csak egy része! Sőt, ha megvan a napi tápanyagbeviteled szilárd kajából is, akkor tápkieg sem kell. Akinek megvan így a mennyiség az fejlődik. Akinek meg tápkieggel együtt sincs meg a napi bevitele az meg nem fejlődik annyi. Remélem érthető.
4/5 anonim válasza:
Ha tömegnövelő mellett döntesz, akkor ilyet vegyél, mert olcsóbban akkor sem jösz ki, ha magad kevered össze,
Teljesen jó lesz neked! 89 kg-ról fejlődtem fel 92-re!
Az év végéig a célom 95 kg, de mondjuk én mást is használok!
5/5 anonim válasza:
Ja meg mondjuk legyen rendben a kajád, anélkül else kezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!