Szedjek tömegnövelőt, vagy nem szükséges?
Sziasztok! Véleményeteket/segítségeteket szeretném kérni. Kb. 2 éve sportolok rendszeresen,heti 3-4 napot, futás, kitörés, guggolás, illetve ezeket a gyakorlatokat szoktam csinálni: [link] Izmosodtam, illetve formásodtam is ahol kell, viszont szeretnék egy kicsit hízni. Semmi tömegnövelőt nem szedtem, illetve az étrendemen se nagyon változtattam(kb. mindenevő vagyok, de változatosan eszek, szóval csirkehúst, halat, tojást, rizst eddig is fogyasztottam). Kérdésem az lenne, hogy ha elkezdek szedni valami tömegnövelőt, akkor sikerülhet hízni? (Sosem voltam amúgy 53 kilótól több, szóval a genetikám is közrejátszik benne, hogy továbbra is vékony vagyok.) Illetve az ilyen tömegnövelők mellé muszáj szedni dextróz meg stb. dolgokat? És 5000 Ft alatt nem fogok találni nagyon olyan szert, ami segítene ugye?:/
Légyszíves értelmes válaszokat!
Előre is köszönöm!
Tömegnövelő ÉTREND kellene elsősorban, mert önmagában a táplálék-KIEGÉSZÍTŐ nem sokat ér.
Dextrózt meg kifejezetten tilos tömegnövelőbe tenni, mi a fenének vinnél be annyi cukrot?!
Így van, az étrend legyen rendben és ezt egészítsd ki edzés után vagy tömegnövelővel vagy protein + dextrózzal.
De cukrot már nem kell tömegnövelőbe tenni, van abban éppen elég. Tömegnövelő nagyjából= fehérje + szénhidrát.
Tehát ebbe már nem kell plusz ch.
Esetleg edzhetnél felsőtestre is...
Az alap az étrend, először azt rakd rendbe, mert a tömegnövelő is csak kaja, és hiába veszel, ha nem lépsz át a küszöbön, akkor felesleges. Olyan mintha csak az egyik étkezésed lenne helyes, a többi random.
És nem 'szer'nek hívjuk, maximum élelmi-szernek.
Szőlőcukrot meg inkább ne eszegess tömegnövelővel, van bennük elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!