Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tömegnövelőt ajánlotok?...

Milyen tömegnövelőt ajánlotok? (all mindent leírtam, ami szükséges)

Figyelt kérdés

A következő a helyzet, 4-től 12 éves koromig birkóztam versenyszerűen, ott eléggé összekaptam magam, jó izomzatban voltam, ám abbahagytam. Most 16 éves vagyok, heti 1x járok úszni, és heti 5x kondiba(mindig más izomcsoportokra dolgozok) [kondiba másfél hónapja járok, úszni meg kb 1 éve]. Egy dologgal nem bírok kibékülni, és ez a súlyom.. Sokat enni valamiért nem birok, ezért tanácsot kértem egy Biotech boltban dolgozó ismerőstől, de nem szeretném a véletlenre bízni, ki szeretném kérni az itt jelenlévő hozzáértők tanácsát is! 55 kg és 170 cm vagyok, és kb 5 kilót legalább szeretnék felszedni!

Általában inkább sokszor eszem kicsit, igyekszem fehérjékben, és szénhidrátokban gazdag ételeket enni!

Melyik lenne a nekem való tömegnövelő(nem izomtömegnövelő) ami azért nem olyan horibilis összeg? Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 9. 18:08
 1/7 anonim válasza:
10%
gépzsír
2009. szept. 9. 18:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Kérem, ha valaki ilyen értelmiségi szinttel rendelkezik, akkor a véleményét tartsa meg magának! Nagyon köszönöm!
2009. szept. 9. 19:17
 3/7 anonim válasza:
17%
Ez nem vicc.Gépzsír
2009. szept. 9. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Jólvan humor herold, megvolt a rekeszizomtorna, szerintem mindenkit eszméletlenül megnevettettél! Menj el a "Stand up comedy"-be vagy inkább aludni! ; )
2009. szept. 9. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Üdv! Nem én írtam a gépzsírt, csak szólok, mert ő is 70% -os.

Nos tömegnövelésre kaját ajánlok. Ennyire egyszerű.

Azt írtad sokszor eszel keveset. Na ezentúl sokszor egyél sokat. Kerüld a kimerítő gyors mozgásformákat, csak anaerob edzést (súlyzózás) végezz, hetente legalább 4x.

1 izomcsoportra 1x edz hetente, teljes kimerülésig, mindíg kicsivel növelve a terhelést. Sorozatonként 8-12 ismétlést végezz, főleg alapgyakorlatokat, szabadsúlyal.

Étkezésnél, ha nem tudsz eleget enni, akkor pluszba vihetsz be fehérje+szénhidrát turmixokat.

Legfontosabb edzés után közvetlen, de reggel is ihatod mondjuk zabpehelyel.

A jó zsírokra is figyelni kell, mert egészségesek és kalóriadúsak. Minden kaját önts nyakon olivaolajjal, vagy lenmagolajjal. Utóbbi magában is finom, 1-2 evőkanállal nyomathatod evés után. Egyél sok olajos magot, diót, mogyorót, mandulát, stb....

Ha nem bírsz eleget enni, turmixolj!

Ízlés kérdése, de szinte bármilyen kaját le lehet turmixolni. Sokkal többet meg lehet enni úgy, az emésztése is könnyebb lesz.

Én a rízst szoktam leturmixolni tömegelésnél, mert képtelen vagyok annyit enni belőle. Kis tejjel, joghurtal, felöntöd, tehetsz bele gyümölcsöt, lekvárt, fahéjat, aztán lapát.

Nagyon finom is.

Egyszerű cukrokat magában csak edzés utáni turmixba tegyél, mert amúgy károsak. Inkább összetett szénhidrátokat egyél sokat. Keményítős és rostos is mehet.

Ez a jó tömegnövelés nem az a szar, -és drága- por amit a boltban rádsóznak.

2009. szept. 10. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
az 1 valaszolonak csak az a problema hogyha minden kajat megveszel amit feloroltal abbol mar magaba 2 tomegnovelo kijonne...BOCS..amugy szerintem vehetsz jumbot mondjuk az schitec-es de vehetsz megasterol gainert vagy hiper massat azt en is szedtem de szerintem csak nagy kiszerelesben eri meg venni akkor hatasosabb de az alpap mindig a szilard kaja ugyhogy egyel amennyit birsz melle szerintem
2009. szept. 10. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. szept. 10. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!