Minden komolyan edző ember magának keveri a turmixot, vagy van aki issza a tömegnövelőt?
miért egyik kizárja a másikat, vagy mi?
ezt nem értem,turmix mellé nem lehet tömegnövelőt inni szerinted?
ez baromság,kezdőknek nem ajánlunk sosem tömegnövelőt,azoknak még étrendjük sincs akkor mire ajánlanák a kiegészítőt.
az meg milyen már hogy nincs kedvük méregetni,az olyanoknak meg azt írnám hogy nekem meg nincs kedvem válaszolni a kérdésére.
az teljesen mindegy hogy ki mióta edz vagy milyen szinten csinálja.nem attól függ hogy shéket iszik vagy turmixot.
a shék is lehet ugyan olyan jó mint a turmix.
de mondjuk ha elmész edzeni a terembe akkor utána jóval könnyebb egy shéket legurítani mint a turmixhoz vinni minden bele valót meg azzal szenvedni.
:D
én pl. a volumass35 és a tejsavó+dextróz vagy vitargo közötti különbségekre próbálok utalni, bunny ajánlgat mindig jumbot a hülyéknek és a versenyzők sem isznak komplett tömegnövelőt,mert ha maguknak keverik precízebben be tudják vinni a megfelelő mennyiségeket. Végülis ez a kérdés: Ti edzés után tömegnövelőt isztok (pl.jumbo),vagy tejsavó+ch!? :)
jjjjaaaaa hát én turmix alatt nem ezt értetem,na mindegy a jumbo az kicsit más minta tejsavó meg dextróz,a jumbo-ban sok a zab.
én protein meg dextróz iszok edzés után,minek fizetnék kb.ugyan azért jóval többet mikor én is össze tudom rakni.
mostanság nincs rá keret azért csak prot. meg dextróz megy,majd ha lesz keret akkor teszek még hozzá mást is hogy ne csak ez a kettő legyen edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!