Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minden komolyan edző ember...

Minden komolyan edző ember magának keveri a turmixot, vagy van aki issza a tömegnövelőt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 17:38
 1/9 dirtboy ***** válasza:
89%

miért egyik kizárja a másikat, vagy mi?

ezt nem értem,turmix mellé nem lehet tömegnövelőt inni szerinted?

2011. nov. 5. 17:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ööö úgy értem,hogykezdőknek szokták a tömegn. javasolni,akiknek nincs kedvük méregetni,nem tökéletes a kajájuk stb. És én ezt edzés utánra értettem...amikor kizárja egymást a kettő.. :)
2011. nov. 5. 17:48
 3/9 dirtboy ***** válasza:
92%

ez baromság,kezdőknek nem ajánlunk sosem tömegnövelőt,azoknak még étrendjük sincs akkor mire ajánlanák a kiegészítőt.

az meg milyen már hogy nincs kedvük méregetni,az olyanoknak meg azt írnám hogy nekem meg nincs kedvem válaszolni a kérdésére.

az teljesen mindegy hogy ki mióta edz vagy milyen szinten csinálja.nem attól függ hogy shéket iszik vagy turmixot.

a shék is lehet ugyan olyan jó mint a turmix.

de mondjuk ha elmész edzeni a terembe akkor utána jóval könnyebb egy shéket legurítani mint a turmixhoz vinni minden bele valót meg azzal szenvedni.

2011. nov. 5. 17:53
 4/9 A kérdező kommentje:

:D

én pl. a volumass35 és a tejsavó+dextróz vagy vitargo közötti különbségekre próbálok utalni, bunny ajánlgat mindig jumbot a hülyéknek és a versenyzők sem isznak komplett tömegnövelőt,mert ha maguknak keverik precízebben be tudják vinni a megfelelő mennyiségeket. Végülis ez a kérdés: Ti edzés után tömegnövelőt isztok (pl.jumbo),vagy tejsavó+ch!? :)

2011. nov. 5. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:
ja és még egy kérdés: aki sz@rul kajál annak nem kell ellátnia legalább edzés után az izmokat jó és gyors tápanyaggal?
2011. nov. 5. 17:58
 6/9 dirtboy ***** válasza:
100%

jjjjaaaaa hát én turmix alatt nem ezt értetem,na mindegy a jumbo az kicsit más minta tejsavó meg dextróz,a jumbo-ban sok a zab.

én protein meg dextróz iszok edzés után,minek fizetnék kb.ugyan azért jóval többet mikor én is össze tudom rakni.

mostanság nincs rá keret azért csak prot. meg dextróz megy,majd ha lesz keret akkor teszek még hozzá mást is hogy ne csak ez a kettő legyen edzés után.

2011. nov. 5. 18:02
 7/9 dirtboy ***** válasza:
hát aki szarul kajál az ássa el magát,azzal nem sokra fog menni hogy edzés után egy jó kajája van és kész.
2011. nov. 5. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Hobbi szinten legjobb turmix (szerintem) a Power Protein+zab+dextróz. Zab=reggel-napközben, dextróz=edzés után. Költségkímélő, 4kg Power 10 700ft, 25g-os adagjában 20g fehérje van, ami kiváló, tejsavó és a szója fehérjék izolátum formában található meg bennük, ami szintén pozitívum, emellett lassú felszívódású kazein segíti elő az anti-katabolikus hatás kialakulását. Emellett 990ft 2kg szőlőcukor shop.builder-ről, a zabot pedig érdemes megvenni pehely "formában", és úgy ledarálni (már aki úgy issza), mert így sokkal olcsóbban kilehet jönni. (zabkorpa/darált zabpehely kb 500ft 250g, zabpehely kb 270ft 250g általánosítva)
2011. nov. 5. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: előnyei közé tartozik annak hogy ha magad kevered a dolgokat, hogy a fehérjét tudod magába is fogyasztani, pl lefekvés előtt. :)
2011. nov. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!