Edzésterv, milyen legyen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy váltogatni kell, de nem tudok dönteni arról, hogy melyiket csináljam először.A teljes test edzéssel az a bajom, hogy néha nincs hozzá kedvem és nem érzem az adott izmot amire csinálom a gyakorlatokat.Általában csak összetett alapgyakorlatokat szoktam csinálni teljes testesnél.Az osztottat szerettem csinálni régen, de nem tudom, hogy fejlődnék-e vele.Az adott izmot, amit edzek azt kitudom készíteni, de kevésnek érzem a heti 1 guggolást,fekvenyomást és felhúzást.Nem tudom melyiket csináljam.Az osztottnál jobban "érzem" az izmot és jobban kikészül 1 edzés alatt. A teljes test edzésnél viszont jobban tudom növelni a súlyt az alapgyakorlatoknál. Szerintetek melyiket válasszam?2016. jún. 11. 17:58
1/4 Cortez70 válasza:
Végezz heti 4 napos, kétfelé bontottat. Problem solved.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt kipróbáltam már, de nem jött be. Ha sok gyakorlatot csinálok, akkor elmegy az edzés felénél a kedvem és akkor vagy beszoktam fejezni vagy lazábbra szoktam venni. Ezért gondoltam a heti 4 naposra vagy alapgyakorlatokból álló teljes testesre, mert 1 izmot kilehet készíteni 4-5 gyakorlattal. És teljes testre is elég 4-5 gyakorlat 1 edzésen, ha normálisan csinálom és mind alapgyakorlat nagy súllyal.4-5 gyakorlatnál még nem megy el a kedvem.Ezért gondoltam erre a kettőre.
2016. jún. 11. 18:09
3/4 Cortez70 válasza:
Akkor csinálj amit szeretsz, nekem mindegy. ;)
4/4 anonim válasza:
Csak szólok, hogy nem kötelező súlyzós edzést végezni, ha nem élvezed, meg képtelen vagy tartani egy tervet, mert "elmegy a kedved". Rinyálás helyett inkább az edzésbe kéne fektetni az energiát, vagy hagyd a pitsába az egészet és csinálj más sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!