A párommal úgy döntöttünk, hogy neki állunk rendszeresen edzeni. Kitaláltuk, hogy annak aki kihagyja a napi edzést bünti jár, mivel én is és ő is elég lusták vagyunk. Semmi tippünk sincs, hogy mi legyen a büntetés, van akinek lenne?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 23:41
1/19 anonim válasza:
Az pont elég büntetés, ha elmarad az eredmény, mert egy alkalomból kettő, kettőből három lesz, a végén már összejön egy egész havi kimaradás.
2/19 anonim válasza:
Én is lusta vagyok, de egy edzést lenyomni azért nem olyan nehéz... Néha nekem is elmarad, de ez sem a világ vége.
Nem vagyok büntetéspárti, az a helyzet. Elvből nem találnék ki büntetést, szerintem is elég az, hogy az embernek enyhe lelkifurdalása van s valamit rontott az eredményen...
Max. valami olyan "büntetést" találnék ki, ami nem igazán büntetés, gyalogtúra hétvégén vagy valami. Az most rámférne, az aerob mozgással elég csehül állok mostanság.
3/19 anonim válasza:
Elég büntetés hogy nem tartjátok karban a testeteket.
4/19 anonim válasza:
Fenekeljétek el egymást. Már bocs, de elég ragyi az általad felvázolt szituáció jobb ötletem nincs.
5/19 anonim válasza:
Nekem van rengeteg ötletem, de az nem biztos, hogy büntetés lenne:-P
6/19 Valter6672 válasza:
Most döntöttétek el, hogy rendszeresen fogtok edzeni és máris a kihagyásról gondolkoztok? Ilyen hozzáállással elég szar lehet edzeni :s
7/19 anonim válasza:
Szeretni kell az edzést,ha ez nincs meg,nem fogsz jó eredményeket elérni.
Tehát ha semmi kedved nincs,viszont mégis csak lemész,mert különben bünti jár,azzal nem sokra mész.
8/19 Cortez70 válasza:
Nem sokra mentek, ha így álltok neki. Nem kell mindenkinek izmosnak lenni. Ez nem a lusták sportja.
9/19 anonim válasza:
Ha úgy álltok neki kötelező, meg büntetés jár, be fogjátok fejezni, keressétek meg azt a mozgásformát amit élvezettel csináltok, az a járható út.
10/19 anonim válasza:
Bocs, de ennek így semmi értelme! Minden agyban dől el. Most vagy akarod csinálni, vagy nem. Igaza van Corteznek, a sport nem a lusták műfaja. Általában sem, de a testépítésre ez főleg igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!