A párommal úgy döntöttünk, hogy neki állunk rendszeresen edzeni. Kitaláltuk, hogy annak aki kihagyja a napi edzést bünti jár, mivel én is és ő is elég lusták vagyunk. Semmi tippünk sincs, hogy mi legyen a büntetés, van akinek lenne?
Cortez: A 2 év hozzád képest kevés, de a legtöbben két hét vagy két hónap után abbahagyják. Majd lesz az több is, most már nem hagyom abba jó darabig. Remélem lesz olyan az egészségi állapotom, anyagi helyzetem, hogy idős koromig csináljam.
Ha nem lennék lusta, akkor nem 135 kilóról indultam volna 30 évesen. :) Elhatározás kérdése. Maradhat mindenki lusta disznó, vagy összeszedheti magát, és embert faraghat magából. Van, amiben most is jellemző rám a lustaság, nem vagyok egy pörgős alkat, de edzés nem hagyok ki csak azért, mert épp nincs kedvem. Ha hulla fáradt vagyok, akkor is megyek, közben úgyis felébredek, és megjön a kedvem.
Szerintem való lustáknak is, nálam lustábbat elég nehéz találni, az a programozók erénye :D Ahhoz képest van pár hobbim, amihez nem jó. Heti pár órát edzeni pont nem vészes (főleg, hogy szórakoztat, igaz, nemrég kezdtem, de iszonyat sokáig nem vettem rá magam, nem is értem. nehezebbnek tűnt), de én meg akarok tanulni rajzolni, főleg embert és kb. mindent, sok stílusban és jól. Tehetségem az inkább negatív, na ez nem való lustáknak, de sajnos érdekel... :D 12 éve kezdtem, nem tartok kb. sehol (sokat fejlődtem, de a céljaimhoz az semmi), de nem adom fel.
Ha valaki csak úgy gondolja, edzenie kell és próbálja csinálni, de se szorgalma, sem önfegyelme, se semmi vonzerő, az gond. De ha lusta nagyon, viszont VONZZA a dolog, az egészen más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!