Tömegelésnél mennyire fontos a tiszta étrend?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 09:38
11/25 anonim válasza:
Egészségtelen kaját nem lehet egészségessé varázsolni... Ha otthon csinálsz saját alapanyagból hamburgert, annak semmi köze nem lesz a mekishez... De még az íze semnlesz hasonló...
12/25 anonim válasza:
És félreértések elkerülése érdekében én is utálom zyzzt pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy szeméttel is lehet tömegelni... Csak mint a veszett kutyák ugrotok gondolkodás nélkül, ha valaki lemeri írni ezt a nevet...
13/25 anonim válasza:
Lehet, de sokunk szerint nem érdemes és a koksz amúgyis mindent megváltoztat...
Én azt nem vágom, mitől lett ilyen híresség Zyzz s főleg, hogy még itt is őt kell felhozni. Legalább valami jól kinéző s izmos emberről beszéljetek, ha már a testépítésben vagyunk. Vagy egy arányos naturálról. No mindegy.
14/25 anonim válasza:
És a sok madár lepontoz, mert azt irom hogy lean bulkinghoz nem szabad sokat szemetelni... ti mit kerestek ebben a kategóriában?
15/25 anonim válasza:
De már megint úgy vagyok beállítva, mintha azt mondtam volna, hogy semmit nem számít a tiszta étrend...
Nem ezt mondtam, azt mondtam, hogy a szemét kaja is hozza a tömeget, csak rontja az egészséget... Faxnak kell rákötözködni?
16/25 anonim válasza:
Mert hulyeséget irsz. Nem csak tömeget hoz, hanem zsirt is. A testépités nem az egészségről szól, hanem a formától, amit a zsir ront.
17/25 anonim válasza:
Hiába hozza fel az ember rossz példának, akkor is csak azt látjátok, hogy leírta a másik a nevét és máris kötözködtök...
18/25 anonim válasza:
Ha szemetet eszel akkor az kevésbé fog hasznosulni. Tehát ha mezo/endo vagy akkor zsirosodhatsz ha ekto akkor nem fog úgy hasznosulni a szervezetedben mint a tiszta kaja tehát nehezebben épitesz belőle izmot. Nem arról van szó hogy nem lehet félrezabálni de az étrend nagy részét tiszta kajának kell kitennie. Nyilván egyénfüggő ki mennyit engedhet meg magának.
19/25 anonim válasza:
ne irj ilyeneket mert lepontoznak :(((
szerintük a szemét kaja csak és kizárloag az egészségedre hat ki
20/25 anonim válasza:
Nekem mindegy Herold:D A hibákért bocsi telórol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!