Nektek volt már kisebb/nagyobb sérüléseitek eddig amit edzésen csináltatok?
Csak kíváncsi vagyok.
(gondolok itt izomszakadásra, ízület szétcseszésre, akármilyen balesetre edzés közben a teremben)
Nekem múlthéten volt olyan, hogy börtön tolódzkodás közben (két 20kg ost raktam magamra) a két 20kg os súlytárcsa közé kicseszettül oda csíptem a hasfalam:D.
Mára már el is tűnt a nyoma pedig elég sexi csík volt ott az alsó hasamon.:D
Ez igaz elég kis dolog de fájt rendesen:D
Mellhártyagyulladásnál (kb4 hónapja volt) én is elmentem edzeni.
Leszartam mindenkit leakartam edzeni és kemény is volt természetesen:D.
Meggyógyultam 1 hét alatt.
EGY MUTÁNSOK VAGYUNK BAASZKII.
békakrokk, szabad érdeklődni mióta taposod a földet és mióta gyilkolod a súlyokat, hogy már ennyi sérülést összeszedtél?
Nekem lábazás után állt a lábamba olyan fájdalom, hogy nem tudtam megmozdulni. 1 óra telhetett el az edzés után, turmixok és egy szilárd étkezés is lement már, mindent ahogy szoktam, épp indultam zuhanyozni és léptem fel, mert van 10 cm szintkülönbség, és hírtelen belém állt olyan fájdalom, hogy azt sose felejtem el, mai napig nem tudom mi történhetett, sok volt-e a súly, túlságosan megerőltettem-e, de úgy kellett haveromnak egészen az ágyig vinni, majd 4-5 óra kellett mire lábra tudtam állni. Senkinek se kívánom ezt a kínt
16 éves suhanc felrakott 100kg-ot a 20kg-os rúdra, hogy menőzzön a haverjának, hogy 100kg-ot ki tud nyomni, mert multkor a suliban a Pista bácsival sikerült 1* kinyomnia...
Na most gyökerünk ugye nem volt tisztában vele, hogy nem 100, hanem 120 alatt fekszik, leemelte a rudat, a jobb keze valahogy bírta, de a bal nem, az összes tárcsa leesett, az egyik pedig gurult gurult egészen a lépcsőig, ahol én éppen jöttem fel... 20 kg-os tárcsa 5 lépcsőfokról lezúgva egyenesen az éppen fellépő lábamra a lépcsőfordulóban... Lábközépcsont törés 5 helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!