Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoktatok egykezes fekvenyomás...

Szoktatok egykezes fekvenyomást csinálni?

Figyelt kérdés

Mármint 1 kézzel fekvenyomni padon :)

Jobb mellem sajnos okádék , úgy le van maradva mint a fene , gondoltam ez a gyakorlat jó lehet , hátha lesz belőle végre valami.

Ezeket szoktam csinálni: Fekvenyomás rúddal sima + 30 fokos padon , tolódzkodás , tárogatás.

2016. jún. 7. 19:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert soha nem eddzük az izomcsoportnak csak az egyik felét, nem bicepszezünk csak 1 kézzel a másikat kihagyva, nem nyomunk fekve csak 1 kézzel és nem evezünk csak 1 kézzel, sérülésveszélyes és hülyeség.
2016. jún. 7. 19:36
 12/17 A kérdező kommentje:

De én nem is írtam , hogy csak az egyik oldalamat edzeném.

Értelem szerüen miután nyomtam egyik kézzel nyomnék másik kézzel is :)

Azért gondoltam erre a gyakorlatra , mert rutintalanság miatt lehet szarul nyomok fekve ( ferdén vagy mittodum én) . Bal mellizmomszépen fejlődik , a jobb mellem meg nem!

2016. jún. 7. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
De sérülésveszélyes, ne csináld ha nem akarsz bajt magadnak.
2016. jún. 7. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
A tárogatást most egy kicsit felejtsd el. Egyiknap fekvenyomás+tolódzkodás(ha megy, plusz súllyal), másik nap fekvenyomás+30 fokos nyomás.
2016. jún. 7. 19:47
 15/17 Cortez70 ***** válasza:
Ahogy monty írja úgy lesz a jó.
2016. jún. 7. 19:49
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2016. jún. 7. 20:00
 17/17 Kisboltos ***** válasza:

Lehet hogy eleve rosszul fogod, ferde vagy vagy akármi.

Próbálj meg kicsit keretben fekvenyomni. Ott nem tudsz csalni egyik oldaladra se:)

2016. jún. 8. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!