Szoktatok egykezes fekvenyomást csinálni?
Figyelt kérdés
Mármint 1 kézzel fekvenyomni padon :)
Jobb mellem sajnos okádék , úgy le van maradva mint a fene , gondoltam ez a gyakorlat jó lehet , hátha lesz belőle végre valami.
Ezeket szoktam csinálni: Fekvenyomás rúddal sima + 30 fokos padon , tolódzkodás , tárogatás.
2016. jún. 7. 19:20
11/17 anonim válasza:
Mert soha nem eddzük az izomcsoportnak csak az egyik felét, nem bicepszezünk csak 1 kézzel a másikat kihagyva, nem nyomunk fekve csak 1 kézzel és nem evezünk csak 1 kézzel, sérülésveszélyes és hülyeség.
12/17 A kérdező kommentje:
De én nem is írtam , hogy csak az egyik oldalamat edzeném.
Értelem szerüen miután nyomtam egyik kézzel nyomnék másik kézzel is :)
Azért gondoltam erre a gyakorlatra , mert rutintalanság miatt lehet szarul nyomok fekve ( ferdén vagy mittodum én) . Bal mellizmomszépen fejlődik , a jobb mellem meg nem!
2016. jún. 7. 19:40
13/17 anonim válasza:
De sérülésveszélyes, ne csináld ha nem akarsz bajt magadnak.
14/17 anonim válasza:
A tárogatást most egy kicsit felejtsd el. Egyiknap fekvenyomás+tolódzkodás(ha megy, plusz súllyal), másik nap fekvenyomás+30 fokos nyomás.
15/17 Cortez70 válasza:
Ahogy monty írja úgy lesz a jó.
16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2016. jún. 7. 20:00
17/17 Kisboltos válasza:
Lehet hogy eleve rosszul fogod, ferde vagy vagy akármi.
Próbálj meg kicsit keretben fekvenyomni. Ott nem tudsz csalni egyik oldaladra se:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!