Szoktatok egykezes fekvenyomást csinálni?
Figyelt kérdés
Mármint 1 kézzel fekvenyomni padon :)
Jobb mellem sajnos okádék , úgy le van maradva mint a fene , gondoltam ez a gyakorlat jó lehet , hátha lesz belőle végre valami.
Ezeket szoktam csinálni: Fekvenyomás rúddal sima + 30 fokos padon , tolódzkodás , tárogatás.
2016. jún. 7. 19:20
2/17 anonim válasza:
Nem ez a megoldás. A heti 1x terhelés helyett ha kapna heti 3-mat kevesebb gyakorlattal (1-2), nagy intenzitással jobb lenne az eredmény. És így az össz volumen is lehet jobb lenne, mint jelenleg.
3/17 A kérdező kommentje:
2016. jún. 7. 19:24
5/17 anonim válasza:
Igen amikor egy darab egykezesem volt itthon és az ágy szélén nyomtam. Azóta nem nagyon.
6/17 anonim válasza:
Tudom mire gondoltál, de ismétlem nem ez a megoldás.
7/17 anonim válasza:
kiégek ettől a palitól, olyan mint egy kondizós pedofil
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Akkor megpróbálom amit írtál!
Aki azt írta , hogy úristen nehogy ilyen csináljak , attól kérdezem miért nem jó ez a gyakorlat?
2016. jún. 7. 19:30
9/17 Cortez70 válasza:
Menjen heti két melledzés, de csak 2 gyakorlattal egy adott edzésen.
10/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk így jó lehet?
Hétfő : Fekvenyomás egyenes padon 4X 6-8 , tolódkodás 5x 8 - 10
Csütörtök: Fekvenyomás 30 fokos padon 5 x 10 , tárogatás 5 x 12
vagy piramisban.
A hét többi napján természetesen edzeném a többi izmot is.
2016. jún. 7. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!