Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a fekvenyomást kézi súlyzóv...

Ha a fekvenyomást kézi súlyzóval csinálom, nem rúddal, az gond? Van valami különbség?

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csinálhatod úgy is
2016. máj. 24. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem rúddal pl nem bírja a vállam, egykezessel meg nincs semmi bajom... csak macerásabb lerakni a súlyt panelban :D
2016. máj. 24. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak egykezesekkel csinálom. Szerintem egyáltalán nem probléma.
2016. máj. 24. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez emberfüggő. Két évig csak egykezesekkel nyomtam. Nekem sokkal jobban bedurran és sokkal jobban hozza a tömeget, ha rúddal nyomok.

A mai napig az a gond vele, hogy a karom már nem bírja el azt a súlyt, amit mellből bírnék így nem látom értelmét.

Szerintem itt szerepet játszik az, hogy natural vagyok és a kézisúlyzós nyomás nem összetett gyakorlat, míg fekvenyomáskor jóval több izom dolgozik, ami hatással van a fejlődésre.

Valahogy ugyanúgy látom, mint a guggolás-lábtolás különbséget. Én még nem láttam komoly nagy és erős lábakat naturalban, csak attól, aki guggolni is szokott.

Még nem láttam brutális mellizmokat naturalban kézisúlyzós nyomástól.

Ferdepadon meg brutálisan fáj a vállam az egykezes nyomástól, ezért nem is csinálom, csak rúddal nyomok.

Egyértelműen van különbség. Nálam biztosan.

2016. máj. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!