Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 183/69kg vagyok. Jó lenne...

183/69kg vagyok. Jó lenne felszedni 5-8 kg izmot. Menne ez így?

Figyelt kérdés
Van itthon minden felszerelés szoktam is egy héten pár nap fel órákat edzegetni. Emellé van itthon fehérje is most kb 5kg. Enni viszont általában keveset eszem legalábbis azokhoz képest keveset akik rizsen meg csirkemellen élnek. Kérdésem hogy ha nem vezetek be testépítő csirkemell rizs kajalast hanem maradok a csekély etkű + a napi fehérjét hús helyett sima fehérje porban viszem be várhatók e eredményt izomzat feljodeseben? Tényleg nem szeretek enni. Mit javasoltok szakértők?
2016. jún. 6. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Ha te a napi fehérje mennyiségedet csak porból viszed be, akkor fix, hogy összefosod magad.

2. Nem csak csirke+rizs létezik

3. Az elején lehet csak étrend nélkül fejlődni, de hamar leáll a fejlődés.

2016. jún. 6. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Edzés után 2 kanál fehérje.

Napi 5-6x 200g rizs + 150g csirkemell

2016. jún. 6. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretsz enni, akkor egyél napi 3x amennyit bírsz, lehetőleg fehérjében gazdag kaját.
2016. jún. 6. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell csirkén is rizsen élni, viszont ha nem eszel eleget, nem fogsz fejlődni, ilyen egyszerű. A fejlődéshez a kezdő állapotot kivéve kalória többletre lesz szükséged, különben csak egy helyben fogsz toporogni.
2016. jún. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!