Nyárig szeretnék felszedni 10 kg-t, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Újév óta gyúrók:fitneszbe járok,szabad ég alatt street workoutozom,és itthon is sokat bicepszezem.Már kezd meglátszódni a testemen,hogy gyúrok,de felszeretnék hízni 70 kgre (60 vagyok).Az étrendemen szeretnék változtatni,ti mit ajánlotok?Proteint használjak?Amúgy keveset eszek,de nem tudom,hogy miért.Kérlek írjatok ételeket,amiktől hízhatok,de nem károsak nagyon az egészségre.2016. febr. 29. 23:02
1/5 anonim válasza:
Tekintve, hogy 3 hónap múlva nyár, nem, izom formájában nem lehetséges, max zsírból.
Havi 1-1,5 kg-val számolhatsz, ha kaja, edzés, pihenés rendben van, és a genetikád is OK.
Étrend:
2/5 anonim válasza:
Vera de jófelhoztad és megnyugtattál, hogy már csak 3 hónapot kell szenvedni kosziii. Mondjuk már nem is csinálunk sokminden a 8.év második félévében de eskü jóljöt ahogy mondtad.
Kérdező: olvasd el a:Sárga kapszula letőlthető (ingyenes) könyvet. Egy pár alap van benne.
3/5 anonim válasza:
Addig is jóljönne 3kgizom rám.:D Ami már sanszos de jöjjön.
4/5 anonim válasza:
Nem. Ha edzel minek itthon is bicepszezni? Mindenkinek akit ismerek és jó karja van, max 10-15 sorozat megy bicepszre. Én is sokat edzettem rá, mióta visszavettem sokkal jobban nől.
5/5 anonim válasza:
Sárga Kapszula, ha évek után ilyen kérdéseid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!