Tudnátok segíteni heti 3 teljes testes edzéstervben?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hogy kéne elosztani, minden edzésen ugyanazt edzeni, vagy A és B nap? Hogy érdemes? Illetve milyen gyakorlatokat érdemes belerakni? Gondolom az alapgyakorlatokat mindenképp. Guggolni heti hányszor kéne a 3 napból? Köszönöm előre is!2016. jún. 5. 11:47
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt néztem énis. Ez mennyivel jobb mint a 4 sorozat, 8 ismétlés? És a felhúzásból elég az 1 sorozat?
2016. jún. 5. 11:51
3/6 Cortez70 válasza:
ICF jó lesz szerintem is. Nem mindenből van 5x5, nézd meg, hogy pl karnál már 3x8 megy.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
És ez diéta alatt is jó lehet? Eddig átmozgatót csináltam, most akarok átállni ilyenre. Diéta esetén is áll a heti/edzésenkénti 2.5Kg súlynövelés?
2016. jún. 5. 12:18
5/6 anonim válasza:
Írják a linkelt oldalon:
"How should I lift when cutting?
The cutting version is 3x5 for main lifts, 2x8 for accessory lifts. Also, you only progress every other session, not every session. Example Workout B: deadlift 200, next workout B: deadlift 200, next workout B: deadlift 205."
Diéta közben alapgyakorlatokból 3x5, kiegészítő gyakorlatokból 2x8 ismétlés megy és csak minden 2. edzésen emelsz a súlyokon.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, Köszi!
Nem tudtam, hogy a diétát cutting-nak fordítják :D
2016. jún. 5. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!