Éndzsöl kérdése:
Drasztikus változás az edzéstervben, teljes test edzés, hányszor egy héten?
Figyelt kérdés
Eddig szép osztott edzéstervet végeztem, most azonban vasárnap úgy döntöttem, hogy megvariálom kicsit a dolgokat. Magas ismétlésszámú teljes test edzést végeztem pokoli kínnal, de rég nem sikerült ilyen izomérzetet produkálnom, a mai izomlázam is bizony elismerésre méltó. Úgy gondoltam 3-4 hétig most ezt végezném, úgy érzem most egy kis váltásra van szükségem. A kérdésem az, hogy hány nap pihit célszerű így tartanom? Elvileg holnap edzésnapom lenne, de ha a testemre hallgatnék, most a konditerem közelébe sem mennék minimum szerdáig. Jó az úgy, ha szerdán és vasárnap ismétlem csak meg az edzést, vagy a testem ordító tiltakozása ellenére csapjam neki kedden pénteken és vasárnap, úgy istenesen? :) :)2012. szept. 10. 17:49
1/3 anonim válasza:
Ha nagyon nem érzed jónak akkor jobb a szerda és vasárnap.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is pihenj rá, ha nem tudsz rendesen regenerálódni. Mehet amúgy néha teljes testes edzés heti 3-szor, de ilyenkor elég egy gyakorlat egy izomcsoportra.
3/3 poiu válasza:
Ja, az izom a regeneráció alatt fejlődik. Ha rádolgozol az túledzés és ettől leemésztődik kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!