Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónapja edzek, nincs valami...

3 hónapja edzek, nincs valami nagy változás. Mit tegyek? 15/F

Figyelt kérdés
179/65 vagyok, célom tömegnövelés. Nyár óta edzek, úgy hogy minden nap, fekvőtámasz, felülés, egykezes súlyzózás, fekve nyomás, futás(ritkán). Mivel otthon edzek, nincs túl sok súlyom, de majd veszek. Az étrendem nincs igazán renden, próbálok sokat enni, de szerintem nem jó. Szedjek tömegnövelőt?
2011. dec. 18. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1 legyél türelmes

2 menj el legalább pár alkalommal egy edzőterembe és kérj tanácsot étkezés és edzés ügyben is

2011. dec. 18. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Izomtömeget akkor tudsz majd felszedni, ha normális edzésterved lesz, és normális súlyzóid. Ahogy mondod, a kajálásod sincs rendben... Mindent tudsz magadtól is, nem értem minek kérdezel! Annyi súlyzót amivel normálisan lehet tömeget növelni, nem fogsz tudni menni, le kell menni egy terembe és kész.
2011. dec. 18. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:
ha a kaja nincs rendben akkor 24 órát is gyúrhatsz nincs minek beépülnie ez sajnos nem így működik...
2011. dec. 18. 12:04
 4/12 dirtboy ***** válasza:

/Annyi súlyzót amivel normálisan lehet tömeget növelni, nem fogsz tudni menni, le kell menni egy terembe és kész/

ez az állítás nem igaz,a többi okés.

2011. dec. 18. 12:23
 5/12 anonim ***** válasza:

12.23 rendben igazad van, persze, hogy nem igaz.

Ha vesz otthonra guggoló keretet, fekvenyomó padot, állítható magasságú padot, fekvenyomó rudat, kétkezes bicepsz rudat, egy pár egykezes súlyzót, mindezekhez egy halom tárcsát, illetve egy kombinált csigás gépet a tricepsz-hát gyakorlatokhoz, akkor már kezdheti is! Gondolom mindehhez elegendő hely és forrás is áll a kérdező rendelkezésére... Valóban sokkal egyszerűbb, mint lemenni egy terembe. Ráadásul tutira magától szépen és szabályosan fog tudni edzeni, nem fog biztosan megsérülni otthon, mert keni-vágja a helyes végrehajtások csínját-bínját. :D

2011. dec. 18. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
se edzésterv, se kajálás, most mégis mit vársz?
2011. dec. 18. 12:33
 7/12 dirtboy ***** válasza:

jaja ennyi kell nem több,havernak is ennyi van és nem került még 100ropiba sem.

én még lehúzást nem tudtam megoldani,guggoló állvány van egy forintomba nem került,scott padom van egy forintomba nem került.

fekpadot lehet szerezni pár ezerért,azt megerősíteni és kész.

lehúzáshoz kábeles gép szintén nem drága 30 alatt is szerezhető már.

ellenben ahhoz hogy én mondjuk kondiba járjak az havi szinten lenne kb.35 ezer forint

3 max.4 hónap kondi árából van egy örökre szóló egész jó kis kondi cuccom amit a fiam megörökölhet akár.

/már ha lesz/

2011. dec. 18. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Uccsó... ember válogatja, van akinek a 100e Ft. elég sok pénz ilyesmire. Főleg, hogy 15 éves kérdezőnknek a szüleit kéne meggyőznie erről. Hely meg vagy van, vagy nincs. És még mindig az a legnagyobb gondom, hogy nem lesz senki aki segítsen megtanulni a dolgokat, segítsen motivációban, edzésben, végrehajtásban. Persze nem vagyunk egyformák, engem a teremben lévő légkör jobban ösztönöz. Itthon tuti a heti 5 edzésből 4-et nem csinálnék meg rendesen.
2011. dec. 18. 12:56
 9/12 General ***** válasza:

Ha a célod a tömegnövelés, olyan súlyokkal is kell dolgoznod. Pl. ha egy gyakorlatból megy már 6x8, akkor kevés a súly. Ha tudsz fekvenyomni, akkor bizonyára rudad is van, szal viszonylag jó vagy. Én is itthon edzek, és nagyjából meg lehet oldani, de persze jobb lenne teremben. A lényeg:

- legyen elég nagy a súly

- edzz rendszeresen

- egyél rendesen

- figyelj a lassú negatív szakaszokra (mikor visszaereszted)

- szabályosan csináld a gyakorlatokat

2011. dec. 18. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:

"Pl. ha egy gyakorlatból megy már 6x8," lol

A kérdés helyesen: 3 hónapja edzek és hülye vagyok, mit tegyek?

Válaszom: Ne légy hülye.

2011. dec. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!