Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónapja edzek, nincs valami...

3 hónapja edzek, nincs valami nagy változás. Mit tegyek? 15/F

Figyelt kérdés
179/65 vagyok, célom tömegnövelés. Nyár óta edzek, úgy hogy minden nap, fekvőtámasz, felülés, egykezes súlyzózás, fekve nyomás, futás(ritkán). Mivel otthon edzek, nincs túl sok súlyom, de majd veszek. Az étrendem nincs igazán renden, próbálok sokat enni, de szerintem nem jó. Szedjek tömegnövelőt?
2011. dec. 18. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Cső vegyed meg a Fegyencedzés című könyvet,(ÉN EBBŐL A HÍD NEVŰ GYAKORLATOT NEM CSINÁLOM CSAK) a saját sulyoddal való edzést írja le, kell hozzá egy kosárlabda és vegyél hozzá egy húzódzkodó rudat vagy keress egy olyan helyet ahol tudsz húzódzkodni,

VEGYÉL egy olyat amivel tolódzkodni tudsz!!!!!!!!!!!!!!!

És nézz sulyzóval való gyakorlatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Aztán menj el egy terembe hogy megmondják hogy mit egyél és mennyit és miből mennyit.

2011. dec. 24. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Vegyél egykezes sulyzókat olyat amit te tudsz állítani és egy 20 kg legyen az egyik a másik is annyi legyen max

DE FOKOZATOSAN HALDJ A NEHÉZSÉGGEL PL 5KG AZTAN 6-RA AZT ÍGY SZÉP LASSAN 20KG-RAMMAL SZÉRIÁZOL

ÉS fekvenyomód az van az jó csak az is jó nagy legyen

BEMELEGÍTENI NE FELEJTSD EL MERT MEGSÉRÜLSZ ÉS ELSZAKADNAK A SZALAGOK A TESTEDBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. dec. 24. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!