Titeket nem szoktak az utcán méregetni?
Mindig ez van. Régebben, mikor 33-as karral mászkáltam (Jó, most se nagy, 40cm, 16% tzs) szinte sosem vettem észre, hogy végig mér minden 60 kilós gyerek az utcán. Tegnap is jön szembe velem egy 60-70 kilós figura 30-as karral a barátnőjével és le sem vette rólam a szemét, mint aki megtudna ölni.. Utálom ezt, nem tudom mit hisznek, nincs bennem ismeretlenek iránt agresszivitás, de ez felnyomja kissé az agyvizemet. Sosem méregetek másokat, bele nézek a szemébe, aztán elnézek és megyek tovább, de néha megesik, hogy vissza kapom a tekintetem és ugye úgy, mint tegnap, rajta is tartottam, mert rajtam kívül másra sem nézett a gyerek és el sem kapja a szemét megilletődöttségében. Itt mindenki Muay thai harcos vagy micsoda, hogy ilyen önbizalommal mernek végig szemezni egy náluk 20 kilóval nehezebb emberen? Meglep ez, nagyon. Bocs a kérdésért, de itt vannak inkább olyan emberek, akik jó fizikummal rendelkeznek és hozzá tudnak szólni a témához.
Szóval én nem értem. Miért van ez? Máskor is megesett már, sokszor, csak szinte ez már nekem kínos, hogy bámul és nekem kell róla a szemem levenni, mint aki megalázkodik, mert olyan egója van egyeseknek, hogy semmitől sem félnek.
Na mindegy, különösebben nem zavar, csak érdekel, hogy veletek megesik ilyen, vagy nem nagyon mernek méregetni? Nyilván itt nem a 60 kilós emberek véleményére vagyok kíváncsi, hanem akik picit erőteljesebb fizikummal rendelkeznek.
Szimplán az irigység szól belőlük, engem is szoktak így nézni, mégsem vagyok olyan húde nagy darab.
A korabeli csajok is csak addig tartják olyan húde jónak a mostani "divatos" 50 kilós testalkatot, amíg meg nem látnak egy szépen kidolgozott testű pasit, és ezt az 50 kilósak is tudják, ezért néznek így.
Nameg jellemzően minden srác elfogadna egy jól kidolgozott fizikumot, csak nem tesznek érte, ezért féltékenyek.
Engem általában a gyengébben bútorozott fiúk-lányok szoktak méregetni. Egyszer hallottam is, hogy megbeszélték mennyire fel vagyok fújva. De most őszintén, van értelme odamenni és okoskodni? Nincs. Aki h***e, az is marad.
Barátnőjükkel sétáló srácok jól kihúzzák magukat, ha szemben jövök a keskeny járdán. Nekem aztán nem fáj. Jót is teszek vele, ha én félrehúzom a karomat, hogy elférjen az egója, a barátnője szemében bika lesz a srác... :D
Megvolt a napi jó cselekedet.
Én inkább az edzőteremben kapok megjegyzéseket, természetesen a hátam mögött, kevésbé hozzáértőktől, mert jó alkatom van és azért a teremben is több a soha nem diétázó, fogalmatlan ember, mint a tömegnövelő-szálkásító diétát váltogató.
De van ennek pozitívuma is. Sokszor méregettek már cigányok rossz helyzetekben, de soha nem volt belőle semmi. Viszont tudom, hogyha 50 kiló lennék, akkor lett volna.
Hmm ez is egy jó ötlet, hogy félrehúzod a vállad, én még a széles úton is koccantom, ha nem megy megy ki az utamból, általában ez a Kossuth hídon szokott előfordulni Győrben, 3 méretes ember simán elfér egymás mellett, én szoktam hagyni 20 centit a korláttól, mert nem szeretek közvetlen mellette menni, és mikor jönnek ezek a gyökerek, barátnővel vagy haverral, nyugodtan elférnénk minden konfliktus nélkül, de ők inkább rám húzódnak, ilyenkor nem zavartatom magam, nem kell magam megerőltetni, hogy lepattanjanak, fizika törvényeit úgy sem tudják átvágni. Ráadásul én se vagyok egy nagy darab, mert csak 177 cm és 82 kg vagyok, mondjuk napközben van 85 is, de igazából lenyegtelen.
Visszatérve az eredeti témához, régebben jobban megnéztek, akkor 44cm es karom volt, sokan fogdozták is, ma már csak 40cm, majd összekapom magam újra, csak legyen vége az egyetemnek :D
Jaja, nem arra gondolok, hogy még rám húz, azért van egy határ :D
De annyit meg tudok tenni, hogy az egyik kezemet előre/hátra elhúzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!