Titeket nem szoktak az utcán méregetni?
Mindig ez van. Régebben, mikor 33-as karral mászkáltam (Jó, most se nagy, 40cm, 16% tzs) szinte sosem vettem észre, hogy végig mér minden 60 kilós gyerek az utcán. Tegnap is jön szembe velem egy 60-70 kilós figura 30-as karral a barátnőjével és le sem vette rólam a szemét, mint aki megtudna ölni.. Utálom ezt, nem tudom mit hisznek, nincs bennem ismeretlenek iránt agresszivitás, de ez felnyomja kissé az agyvizemet. Sosem méregetek másokat, bele nézek a szemébe, aztán elnézek és megyek tovább, de néha megesik, hogy vissza kapom a tekintetem és ugye úgy, mint tegnap, rajta is tartottam, mert rajtam kívül másra sem nézett a gyerek és el sem kapja a szemét megilletődöttségében. Itt mindenki Muay thai harcos vagy micsoda, hogy ilyen önbizalommal mernek végig szemezni egy náluk 20 kilóval nehezebb emberen? Meglep ez, nagyon. Bocs a kérdésért, de itt vannak inkább olyan emberek, akik jó fizikummal rendelkeznek és hozzá tudnak szólni a témához.
Szóval én nem értem. Miért van ez? Máskor is megesett már, sokszor, csak szinte ez már nekem kínos, hogy bámul és nekem kell róla a szemem levenni, mint aki megalázkodik, mert olyan egója van egyeseknek, hogy semmitől sem félnek.
Na mindegy, különösebben nem zavar, csak érdekel, hogy veletek megesik ilyen, vagy nem nagyon mernek méregetni? Nyilván itt nem a 60 kilós emberek véleményére vagyok kíváncsi, hanem akik picit erőteljesebb fizikummal rendelkeznek.
A 60 kilós swag srácok engem is szoktak figyelni a terembe. Biztos érdekes, hogy valaki az edzéssel foglalkozik, nem beszélget. :)
A cigányoknak mit szoktál mondani, ha érdeklődnek? Puszta kíváncsiság.
Még fiatalabb koromba mikor kicsit jobban néztem ki( 3 éves edzésmúlt, endomorf testalkat , kb 18 % testzsírral) Edzésről mentem hazafelé( mell hátaztam) .
Felszáltam a buszra( vonatpótló volt , mert újították a vasutat és nem járt a vonat) . Akkor voltak divatba ezek a "get big fast" scitec pólók , én felvettem egy feszülősebbet . Szállok fel a buszra , elől ült egy ilyen 60 kilós ( akkor még emó stílusú gyerek) agresszív tekintetű hülyegyerek , mellette a barátnője aki nagyon rendben volt.
Néztek mind a ketten( a srác elég utálatos "mindjártagyonverlekköcsög" fejjel , a csaj odasugott valamit a srácnak az meg miután elmentem mellettük hangosabban mondta , hogy ez porozik, ez nem izom , csak a protól ilyen..Még valamit magyarázott , de már nem emlékszem rá.
Nekem ez volt az egyetlen kirívóbb eset.
Bocs a hülye fogalmazásért , azóta eltelt jó pár év ,leépültem mint testileg mit agyilag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!