Katonai nyomás alapgyakorlatokhoz képest mekkora súllyal megy?
oh értem, akkor ezek szerint, naturálban csak magas emberek kiváltsága hogy 200 kg-al guggoljanak.
Sőt ezen logika alapján minél magasabb valaki annál erősebb, mert egy 230 cms ember lehet 110 kg 10 % tzs-al és akkor neki illik 500 kgval guggolni, nemde?
pl, ha nyomok 80 kg körül, akkor 40 kg katonai nyomás már jó arány hozzá?
értem, hogy testsúly *valamennyi, de amíg az nincs meg, hogy legyek arányos
Ne izgulj Cortez jönnek majd a többiek megvédni, mert félistenként tekintenek rád, csak azért mert szúrod magad, szóval kit érdekel hogy ilyen értelmetlen, logikátlan dolgokat mondasz, amiből ki sem bírod magyarázni magadat, a lényeg hogy az átlagnál jobban nézel ki :)
Ha még maradtál volna belementem volna abba is hogy szerinted egy 170 cm és egy 200m embernek, ugyan olyan megterhelő mozdulat egy guggolást akár üres súllyal is elvégezni, de okosan tetted hogy nem ostorozod magadat még jobban.
Szerintem sme lehet mérni ttkghoz a teljesítményt, és nem csak azért mert pl valaki azért 100kg mert zsíros, ez nagyon sok máson is múlik, többek között tényleg elsősorban magasságon.
Egyébként szerintem jókat szoktál írni Cortez, de ebben nem tudok egyet érteni veled.
Cortez, jó volt amit válaszoltál, ment is rá a zöld kéz.
Passzolom mi a gondod most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!