Egy-egy gyakorlatból két ismétléssel (először 10 aztán 8, vagy 12 és 10 legyen? ) is fejlődhetek?
Néztem pár programot, de a legtöbb 3 ismétléses, nekem valahogy szimpatikusabb a kettő.
Lány vagyok, ezért nyilvánvalóan nem egy Schwarzenegger a mérvadó, inkább egy Salamon Dia :)
(Mielőtt valaki elkezdené, igen, tudom, diéta, stb, de most nem erről van szó, hanem az edzés részről.)
13. Én az összes itteni lányról néznék képet :D
És mivel a legtöbb srác már rakott ide ki,most ti jöttök hölgyek :)
Az elején nagy ismétlésszámot nyomtam, belejönni megtette az is s nem értettem hozzá eleget, most váltottam kevesebbre. Miért nyomnának a nők, akik izmosodni s erősödni akarnak, nagy ismétlésszámot? Nem lenne logikus. Persze kell idő, míg minden fontos infót összeszed az ember...
(Bár én unom is a nagyszámú ismétlést, a nagyobb súly jobban is motivál... Vannak itt különféle tényezők.)
Kérdező, ehhez annyira nem értek, végtére is próbálkozhatsz, de 2 sorozatot maximum bukásig edzéskor csinálnék, ha 3.nak már úgyse menne sok, bár ilyen se fordult elő nálam sokszor. Mi a baj a 3 sorozattal? Ha ez is unalmas, akkor jöjjön a nagyobb súly kevesebb ismétléssel.
De ha 2 sorozat vagy hagyod a csudába, akkor legyen inkább 2. Fontos a kezdeti lelkesedés fenntartása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!