Szénsavas víz, kávé, csoki, csipsz, heti 3* 40 perces súlyzós edzés. Kinobody mi az istennel lövi magát?
Aki nem ismernék, 24 éves multimilliomos családból származó úriember, aki egy 3 emeletes villában lakik és Lambo-val jár, de még sosem dolgozott semmit.
5% tzs körül mozog, éhezéseket csinál, és nem kamuzok, de túlnyomórészt csak kávét, szénsavas vizet, csipszet, és "organikus" csoki szeleteket eszik. Valamint az össz sport tevékenység heti 3* 40 perc súlyzósedzés.
Rakott képet olyanokról akik ezt a féle edzésmódszert követik, persze sehogy nem néznek ki ,csak vékonyak az éhezési szakaszoktól.
Ezek elő lehet még adni ezt a "szteroid nem cisnálja meg helyetted a lemondást, kemény munkát, diétázást blablabla... " szöveget?
"Magyarországon nincsenek is forgalomban anabolikus készítmények (a nandrolone inj-t leszámítva), úgyhogy maximum külföldről juthatsz hozzá tiszta szerhez"
Ja persze:
ez nem kimondottan anabolikus, ez a tesztoszteron lassan felszívódó változata, amit akkor írnak fel, ha valakinek például alapból nem termelődik a szervezetében. De testépítéshez egyáltalán nem ajánlott szúrni, mivel agresszív idegroncs leszel tőle, és ennek tényleg okozhat oligospermiát rövid távon is. Az anabolikus szteroidoknak az a lényege, hogy a szexuális funkciókat sokkal kevésbé befolyásolják, mint a tesztoszteron.
#38 voltam
Ki mondta, hogy nincs anabolikus hatáskomponense a tesztoszteronnak??? Hogyne lenne, ez a hormon egyik legfontosabb funkciója. De testépítésnél az lenne az ideális, ha CSAK anabolikus hatása lenne, androgén nem (hiszen tesztoszteront a szervezeted is termel).
Nem vagy tisztában az anabolikus szteroid fogalmával. Ezt kifejezetten azokra a hatóanyagokra mondjuk, amelyeknek az anabolikus hatáskomponense jóval meghaladja az androgén hatást. Példák:
Stanozolol androgén-anabolikus aránya 1:6
Oxandrolon 1:10
Oxandrolon szintén 1:10 körül.
A tesztoszteron esetében az arány 1:1
A trenbolone-t én nem ismerem, de gyors rákeresés után ezt találtam: "A vegyület 5x androgénebb és anabolikusabb, mint a tesztoszteron " Szóval ennyi. Ráadásul erősen köt progeszteron receptorhoz, aminek egy rakás nem kívánt mellékhatása lehet. De hajrá, biztos jó cucc :)
Viszont én kiszálltam, akit ennyi nem győz meg, azt semmi.
38, 43 voltam
oxa és stana az nokedli, szinte nulla anabolikus hatása van. Önmagában szart sem érnek. Ennyit értesz hozzá naturál kislány!
De adok neked heti 500 mg tesztót és megnézném, hogy azzal mi lenne. kb 10-szer több izmot hozna, mint egy szar stana vagy oxa. Ennyi
"Önmagában szart sem érnek"
Lehet, de a mellékhatások sem olyan radikálisak ;)
Tudom, hogy a tesztoszteron lenne a legjobb, csak van egy rakás mellékhatása az előbbiekkel szemben. Akinek ez ennyit megér, annak nagyon tudok gratulálni.
Amúgy nőként tesztoszteront tudod mikor szúrnék... Szeretem a két X kromoszómámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!