Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szénsavas víz, kávé, csoki,...

Szénsavas víz, kávé, csoki, csipsz, heti 3* 40 perces súlyzós edzés. Kinobody mi az istennel lövi magát?

Figyelt kérdés

Aki nem ismernék, 24 éves multimilliomos családból származó úriember, aki egy 3 emeletes villában lakik és Lambo-val jár, de még sosem dolgozott semmit.

5% tzs körül mozog, éhezéseket csinál, és nem kamuzok, de túlnyomórészt csak kávét, szénsavas vizet, csipszet, és "organikus" csoki szeleteket eszik. Valamint az össz sport tevékenység heti 3* 40 perc súlyzósedzés.

Rakott képet olyanokról akik ezt a féle edzésmódszert követik, persze sehogy nem néznek ki ,csak vékonyak az éhezési szakaszoktól.

Ezek elő lehet még adni ezt a "szteroid nem cisnálja meg helyetted a lemondást, kemény munkát, diétázást blablabla... " szöveget?

2016. máj. 29. 10:10
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Luinak van egy cirka 20 perces videója hány testépítő halt meg a hosszútávú koxhasználat miatt, a teljesség igénye nélkül. Azt nem mondanám, hogy kevesen döglenek bele, csak általában nem máról holnapra. Nem hiába mondják, hogy az okos testépítőt ne a formájából, hanem a korából ítéld meg.
2016. máj. 29. 11:22
 12/51 anonim ***** válasza:
szerintem csak viccel a csávó ne dőlj be a fbnek ! persze heroldka greg kovács nasser el sonbaty nem a szteroidtól halt meg igen.......
2016. máj. 29. 11:24
 13/51 anonim ***** válasza:
aki pattog az mégegyszer olvassal el azt, amit irtam, köszönöm.
2016. máj. 29. 11:26
 14/51 A kérdező kommentje:
zyzz sem 21 évesen
2016. máj. 29. 11:26
 15/51 anonim ***** válasza:
zyzz :DDDDDDD minden nap drogozott, minden nap ivott, szivbeteg volt, folyamatosan cuccol ész nélkül, nem evett, nem pihent, stb. szted ha nem lett vna szivbeted, nem ivott nem drogozott vna, és heti 500 mg ena ment neki, akkor is meghalt vna?
2016. máj. 29. 11:27
 16/51 anonim ***** válasza:
És akkor a többi sportágról még nem is beszéltünk ott is hullanak szépszámmal a 40-50-es éveikre, mint a legyek.
2016. máj. 29. 11:27
 17/51 A kérdező kommentje:

Heroldka most nem azért mondtam hogy belédkössek, mert egyébként egyet értek veled.

Sajnos a legtöbb drogos ember napjainkban már nagyon sok ideig egyben tud maradni, és a haláleset is kevesebb.

És bocsi hogy ilyenre az tírom hogy "sajnos", de basszus ha nem létezne cucc én egy görög félistennek számítanék :D

2016. máj. 29. 11:29
 18/51 anonim ***** válasza:
jó, kiemelem "max az akinek alapból egészségügyi pl sziv problémái vannak, és rácuccol, vagy aki brutál adagokat tol." - egyáltalán nem mindegy mennyi kémia megy. ez olyanoktól függ hogy: meddig edezttél naturál, milyen a genetikád, recepttoraid, milyen gyorsan akarsz fejlődni, stb. ha valaki 2 év alatt lesz testépitő az sokkal károsabb, mint ha valaki edz 10 évet naturál, majd lenyom 1-2 kurát, persze azt is fokozatosan.
2016. máj. 29. 11:31
 19/51 anonim ***** válasza:
- okés kérdező, félre értettem
2016. máj. 29. 11:31
 20/51 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek is mind szívbetegek voltak ugye? És ismétlem minden élsportban hullanak mint a legyek 40-50hez érve. Ne csináljunk már úgy, mintha biztonságos dolog lenne.

2016. máj. 29. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!