Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szénsavas víz, kávé, csoki,...

Szénsavas víz, kávé, csoki, csipsz, heti 3* 40 perces súlyzós edzés. Kinobody mi az istennel lövi magát?

Figyelt kérdés

Aki nem ismernék, 24 éves multimilliomos családból származó úriember, aki egy 3 emeletes villában lakik és Lambo-val jár, de még sosem dolgozott semmit.

5% tzs körül mozog, éhezéseket csinál, és nem kamuzok, de túlnyomórészt csak kávét, szénsavas vizet, csipszet, és "organikus" csoki szeleteket eszik. Valamint az össz sport tevékenység heti 3* 40 perc súlyzósedzés.

Rakott képet olyanokról akik ezt a féle edzésmódszert követik, persze sehogy nem néznek ki ,csak vékonyak az éhezési szakaszoktól.

Ezek elő lehet még adni ezt a "szteroid nem cisnálja meg helyetted a lemondást, kemény munkát, diétázást blablabla... " szöveget?

2016. máj. 29. 10:10
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Nem minden elégtelenséget lehet egy vérképből kimutatni. Én csak azt mondom, hogy ne adjuk elő,hogy ez egy biztonságos dolog, mert így is minden idióta azt képzeli hogy cuccolni mekkora buli
2016. máj. 29. 11:49
 32/51 anonim ***** válasza:
cutlerbe járok, ott is sok az ilyen forma, de az ilyen embereket nem nevezném testépitőnek. nulla edzéstudás, rossz étkezés, csak a cucc van meg, és mégis nagy az arcuk... de mindegy, halottról jót vagy semmit
2016. máj. 29. 11:49
 33/51 anonim ***** válasza:
monty: persze, de az sem igaz, hogy ha lenyomsz egy tesztó kúrát összemegy a farkad, impotens leszel, kihullik az összes hajad, szivrohamot kapsz, és felrobban a májad :D egyik véglet sem helyes.
2016. máj. 29. 11:51
 34/51 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem de most őszintén ki az aki csak egy kis tesztót nyom le és egyetlen kúrája lesz?
2016. máj. 29. 11:52
 35/51 anonim ***** válasza:
profik között senki, de én ismerek arcokat, akik nyomnak 1 laza propi vinyó kúrát évente, és kész. ettől nagy bajod nem lesz, ha reális az adag, a kúra hossza, és mellé minden más is pipa. persze pct-vel együtt
2016. máj. 29. 11:54
 36/51 anonim ***** válasza:
Dr. Gődény is megmondta van aki 1 kúrába bele hal van aki vígan el van és bajnok is lesz belőle ezt sajnos nem lehet tudni ez olyan mint az Orosz rulett
2016. máj. 29. 12:03
 37/51 anonim ***** válasza:
ja belehal mert érbe nyomja az olajat meg a levegőt :DD vagy bele hal mert 5 mili cuccal kezdi első kúrát
2016. máj. 29. 12:05
 38/51 anonim ***** válasza:
79%

"persze, de az sem igaz, hogy ha lenyomsz egy tesztó kúrát összemegy a farkad, impotens leszel, kihullik az összes hajad, szivrohamot kapsz, és felrobban a májad :D egyik véglet sem helyes."

A baj az, hogy anabolikus szteroid és anabolikus szteroid között ég és föld lehet a különbség. Ugye ok, vannak azok a szerek, amelyeknek az anabolikus hatáskomponense erősebb, mint a nem kívánt mellékhatások.

Csakhogy 1)a tesztoszteron szájon át hatástalan lenne, ezért is fejlesztették ki azokat a származékokat, amelyek szájon át szedhetők. Nem kell szúrni, kényelmesebb. Csakhogy ezeknek van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy májtumort okozhatnak (ami legtöbbször jóindulatú, de ettől függetlenül még lehet veszélyes, és aki ilyen szereket szed, annak rendszeresen orvosi ellenőrzésekre kellene járni). Idősebbeknél a tartós használat prostata megnagyobbodást okozhat, meg a többi dolog is játszik, amiket felsoroltál.

Hol a gond? Szerinted egy kúrától senkinek nem lesz baja. De ki áll meg egynél? Elkezded szedni, látod, hogy (akár kevesebb munkával) annyit nőttél egy hónap alatt, mint évek alatt naturálban még sosem. De ok, megállsz 1 hónapnál. Majd észreveszed, hogy azt az izomtömeget, amit a plusz hormonok mellett felszedtél, elkezded elveszíteni (hiszen a fenntartáshoz is szükséges az emelkedett hormonszint). Ettől elmegy az önbizalmad, sz*rnak érzed magad, ezért megint elkezded szedni. És kis alakult a pszichés függőség.

Másik probléma: a szerek tisztasága. Valakitől veszel valamit, aki valakitől szerezte, aki valakinek az ismerőse. Valami rá van írva a dobozra, hogy ezt és ezt tartalmazza. De ezek legtöbbször nem ellenőrzött, gyógyszertári készítménye. Magyarországon nincsenek is forgalomban anabolikus készítmények (a nandrolone inj-t leszámítva), úgyhogy maximum külföldről juthatsz hozzá tiszta szerhez. De honnan tudod, hogy aki beszerzi, az tényleg megfelelő minőségű cuccot ad-e el? És amennyiben nem (általában nem), akkor honnan tudod, hogy mit tartalmazhat még a készítmény? Szeded hónapokon-éveken keresztül, és nem tudhatod, hogy mi van benne, és az mit okoz a szervezetedben.

A másik fontos dolog, amit meg kellene tanulni: senki nem marad örökké fiatal, egyszer megöregszünk. És azzal is jó tisztában lenni, hogy rengeteg dolog, amit az ember fiatal korában tesz, öreg korára fog lecsapódni.

Úgyhogy például a hosszú időn keresztül folytatott szteroidkúra nem most fog szívrohamot okozni és masszív érelmeszesedést provokálni, hanem gyorsítja a folyamatot, és majd 50-60 évesen jönnek elő a problémák.

Csábító dolog egyébként, még én is elgondolkoztam nőként egyszer, hogy egy lightos oxandrolon kúrába belekezdek, de győzött a jobbik eszem. Nem ér meg ennyit, és tudom, hogy nem állnék meg 1-2 hónapnál.

Egy orvostanhallgató

2016. máj. 29. 13:06
 39/51 Cortez70 ***** válasza:
66%
Köszönjük, mi ezt nem tudtuk ám. :)
2016. máj. 29. 13:08
 40/51 anonim ***** válasza:
ha tényekről beszélünk, sosem vonjuk bele az érzelmeket. én azt állitottam, hogy egy normális kúrától ha egészségileg 100% vagy nem lesz bajod. az hogy az emberek mohóak és egyre több mindent nyomnak, az igaz, viszont én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy normál adagokkal, ésszel, ellenőrzéssel, pl évi 2 12 hetes tesztó kúrától nem nagyon lesz bajod.
2016. máj. 29. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!