Szénsavas víz, kávé, csoki, csipsz, heti 3* 40 perces súlyzós edzés. Kinobody mi az istennel lövi magát?
Aki nem ismernék, 24 éves multimilliomos családból származó úriember, aki egy 3 emeletes villában lakik és Lambo-val jár, de még sosem dolgozott semmit.
5% tzs körül mozog, éhezéseket csinál, és nem kamuzok, de túlnyomórészt csak kávét, szénsavas vizet, csipszet, és "organikus" csoki szeleteket eszik. Valamint az össz sport tevékenység heti 3* 40 perc súlyzósedzés.
Rakott képet olyanokról akik ezt a féle edzésmódszert követik, persze sehogy nem néznek ki ,csak vékonyak az éhezési szakaszoktól.
Ezek elő lehet még adni ezt a "szteroid nem cisnálja meg helyetted a lemondást, kemény munkát, diétázást blablabla... " szöveget?
Az anabolikus szerekkel történő tetsépítés tipikusan az ilyen aranyifjúk sportja.
Akiknek van egy csomó pénzük, tehát ténylegesen jó anyagot tudnak beszerezni, és van egy csomó szabadidejük is tehát tudnak rendszeresen a világ legjobb orvosaihoz járni hogy egyben tartsák őket.
nem cisnálja meg a lemondást?
persze a Mr. Olympia szintű sportoloknál.
Az ilyenek mint Kinobody vagy Zyzz, nyugodtan bulizhatnak, ehetik a nutellát, és néhány pumpálos edzés bőven elég a külsejükhöz, pár éven belül.
Azt hozzàtenném, hogy nincs igazàn jó anyag. A gyógyszer minőségű anabolikus szteroidokat is kockázatos szedni, és még drága is. Abba meg rossz belegondolni, hogy a kéz alatt terjedő cuccok miket tartalmazhatnak.
Amúgy ne irigyeld, nem a hosszú élet titka ez az életmód :) persze, lehet úgy testépíteni, hogy gagyi kajákat eszel és mellé szteroidot szedsz, csak hosszú távon szétcseszed a szervezeted, főleg az ereidet.
Arról nem is beszélve, hogy azért a történetben van egy nagy kamufaktor is, szerintem (bár nem néztem meg a srácot).
Szerintem az ilyen no name figurákat hanyagold, olyan embereket kövess, akik motiválólag hatnak rád.
3-as, kb senki nem hat már rám motiválólag mindenki kamu naturál.
Aki rendes naturál annak nem adnak teret a mostani Fitness piacon, mert egyszerűen nem tudnak olyan látványosan kinézni.
Edzhetnek heti 6X napi 2X ehetnek 7-8 tökéletes kaját és aludhatnak napi 12 órát, nem fognak úgy kinézni, mint valaki aki cuccol és ennél sokkal kevesebb energiáét fektet bele.
Ezek a nagy fitness ikonok rosszabbak mint a politikusok.
"nem a szteroidoktól lettem nagy hanem az általam szponzorált BCAA italtól" nevetséges...
Inzulinnal is akármit lehet enni:D
Csak lényeg, hogy zabálj be főleg chból.
Cukorbetegség azaz alap.:D
A "gyökér" jelzőt persze kinobodyra értem.
Vegan gains jó arc, bár amikor belemegy a vega dolgokba az kicist idegesítő, ettől függetlenül jobb mint a youtube-osok 90%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!