Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diétába ha megvan a kellő...

Diétába ha megvan a kellő fehérjebevitel, és kalória deficit is van, akkor gyakorlatilag bármit ehetek?

Figyelt kérdés
Figyelek a tskg 3x fehérjére, megy multipro, halolaj,lenmagolaj, sok zöldség viszont édesszájú vagyok, ezért sok édességet is eszem (van hogy napi 1 tábla csokit). Nehéz fizikai munkát végzek, ezért nagyjából 2700-2800kcal a szálkásító étrendem. Tehát ha megvan a deficit, elegendő a fehérjebevitel akkor édesség evés mellett is ugyanúgy fogyok? Köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 27. 19:51
 1/7 crudy ***** válasza:
100%
a három fehérje az nagyon sok. Pár perc és cortez is ezt fogja mondani. Legyen maximum kettő. Természetesen ha ténylega kevesebb a bevitt kalória mint az elégetett akkor mekin is égettnél akkor is fogysz de ez nem célszerű. De ha neked így jó akkor rendben
2016. máj. 27. 20:06
 2/7 crudy ***** válasza:
élhetnél*
2016. máj. 27. 20:06
 3/7 A kérdező kommentje:
85 kiló vagyok, olyan 20% tzs-vel, ezért 70re számolom a fehérjét, mert úgytudom zsírmentes tömegre kell számolni. 210g megy kb napi szinten, ez azért csak nem olyan vészes? este túró 30g, 2 turmix 50g, meg 60 deka csirkemell.
2016. máj. 27. 20:08
 4/7 crudy ***** válasza:
100%
Nem a számolás nem ennyire bonyolult. napi 2gramm/testsúlykilogramm fehérje kell ami neked 170gramm. Nem baj vagy rossz ha többet viszel be csak "drágábbat fogsz szarni". A chval kell pontosan bánni.
2016. máj. 27. 20:13
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Rengeteg a fehérje, elég 2g x ttkg. Naturálban nincs értelme többet enni, mert csak drágábbat szarsz. Nekem nem férne bele ennyi csoki, de én kevesebb kalóriával szálkásítok. Amúgy majd meglátod, hogy neked ez beválik-e, nálam nem teljesen mindegy miből mennyi megy, nem elég a deficit.
2016. máj. 27. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Natúrba nem használsz fel ennyi fehérjét. Ezt csak azért terjesztették el bizonyos oldalak hogy rávegyenek a fehérjepor megvásárlására, azzal a címszóval hogy ennyit nehéz fedezni sima kajából. Egyesek szerint még a 2g/ttkg fehérje is sok. Ha deficit megvan akkor igen, fogyni fogsz. A napi 1 tábla csokin meg más okok miatt kéne elgondolkodnod.
2016. máj. 27. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom:

Ha édességezek (csak egészséges édességeket eszek), akkor van egy maximum, ami belefér. Ha azt túllépem (és itt a ch-ra gondolok), elég nehezen tudom összehangolni úg a kaját, hogy a fehérje is elég legyen, de kcal kereten belül maradjak.

2016. máj. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!