Kalória deficit?
Figyelt kérdés
Sziasztok, hogyan miként tudhatom hogy kaloria deficitbe vagyok? Van egy online kalkulátor, a súlyomhoz és a mozgáshoz, edzéshez állítottam be. Szerintem 1500-1600kcal kell hogy fogyásnak induljak. Na de ez mennyi fogyást kezdeményez? Mert az 1kg oké, valahol egyszer be tudtam állítani egy másikon, de itt nem... Most viszont meg vagyok kicsit ijedve mert, 1kg helyet 2kg jött le. Mennyi izmot veszíthetem? 1kg-ot? És még annyit fűznék hozzá, ha túl sok a fogyás mennyivel nőveljem a ch-t? Vagy a kaloriát kell növelnem?2015. dec. 6. 15:26
1/4 Cortez70 válasza:
Ha növeled a ch-t, akkor azzal a kalóriát is növeled. A diéta elejèn 1 kilónàl nagyobb fogyás sem gond, mivel megy ki glikogèn az izmokból valamit víz is. Ha tovàbbra is sokat fogysz, akkor emelheted a ch-t.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó az okés. De mennyi lenne, az ideális? Tudom ez az edzésemhez, mozgásomhoz képest kéne be állítani. De nagyjából mennyi, lenne az a növekedés? 50g? 25g? És ezt mindennapra meg kell növelni, vagy csak az egyik napon?
2015. dec. 6. 15:36
3/4 Cortez70 válasza:
Senki nem tudja, hogy pontosan mennyi kalória kell, ezt neked kell kitapasztalni és vàltozik is. Èn előszőr az edzés napokon növelném kb 40g ch-val a bevitelt ha sok lenne a fogyás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsodat.:) Meg lássuk egy hét múlva, mi lesz.:)
2015. dec. 6. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!