Régen edzettem de elhíztam, hogy kezdjem elölről?
Figyelt kérdés
Pihenopalyara kényszerítettem magam a gerincemmel, de úgy érzem fokozatosan ujra terhelhető lennék. Sajnos a pihenés alatt el is híztam szépen (+20 kg)
Célszerű lenne értelmes étrend mellett futással lefogyni, es majd utána izmot épiteni? Vagy vezessem be ujra az erősítő gyakorlatokat mar az elején? Ugy gondolom utóbbi felesleges, hiszen ha tudok is se lenne hatékony az izom építés, amíg ettől a 20-astol próbálok megszanadulni.
2016. máj. 23. 13:07
1/7 Cortez70 válasza:
Menjen egyből erősítő edzés is, heti 3 napos teljes testes átmozgató tervvel. + heti 3-4 aerob edzés. És persze szálkásító diéta.
2/7 anonim válasza:
Nem pont futással kezdenék. Inkább gyors gyaloglás vagy szobabicikli szerintem.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Megfogadom a tanácsod, de érdekelne az indoklás? Izület rászokatás? + kalóra égetés?
2016. máj. 23. 14:19
4/7 Cortez70 válasza:
Mit kell indokolni? A súlyzóst? Jobb formád lesz ha izmot is építesz és több energiát égetsz. Kövér kezdők tudnak izmosodni zsírleadás közben. Olvass: google: kezdő effektus.
5/7 A kérdező kommentje:
Jól gondoltad, arra céloztam. Elképzelehető, hogy már annyira kijöttem a formából, hogy tudjam hozni a kezdő gyarapodást ismét... :( Szomorú de jobb, mintha így maradnék.. :) Köszi a tanácsokat:)
2016. máj. 25. 17:03
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, sikerült lefogyni?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem abban az évben, hanem idén, de igen.
25 kilót fogytam idén és újra sportoltam fél évig. Egyéb egészségügyi dolgok miatt a sport jelenleg szünetel, sajnos ismét, de legalább már kövér nem vagyok.
2020. nov. 9. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!