Lányok ki van gyúrva az a bicepsz? Tetszik? Mellizom?
2016. máj. 21. 15:45
11/27 Scav válasza:
Nincs kigyúrva. Ha csak a testnevelés órákon odateszed magad, simán több izmot lehet építeni. Csak nagyon szálkás, alacsony a testzsírszázaléka.
12/27 Cortez70 válasza:
11, nagyon szálkás? Lol. Te sem láttál még szálkás embert akkor. Helmut Strebl az szálkás, de ez csak egy kis izomtalan bzi.
14/27 Scav válasza:
#12 Az már a durván szálkás kategóra. Azért ez a bieber gyerek simán az átlagos testzsírszázalék alatt van.
15/27 Cortez70 válasza:
A szálkássághoz kell izom is. Ez csak simán soványka.
16/27 anonim válasza:
Maga Justin nagyon nem, de az alakja tetszik, hogy van rajta izom, de nincs túlzásba víve
19/L
17/27 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, én nem is akarok ennél kigyúrtabb pasit, az sok. Csak azok a tetkói ne lennének. Meg hát fiatalabb nálam, meg arcra nem tetszik, de nem ezt kérdezted.
18/27 anonim válasza:
Rákerestem erre a Helmut Streblre, elég undorító.
19/27 anonim válasza:
egyébként bírom, hogy csomó pasi is válaszolt :)
20/27 Cortez70 válasza:
Ennél mindenki kigyúrtabb szóval nehéz dolgod lesz, ha csak ilyen izomtalant akarnál. Meg az, hogy neked ez bejön még ne jelenti, hogy tényleg izmos is. Felnőtt nőknek férfi kell, nem ilyen nyeszledék. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!