Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kedves kondisok! Mit szóltok...

Kedves kondisok! Mit szóltok ahhoz hogy kizártak egy Down-kóros fiút egy edzőteremből? Titeket zavarna egy fogyatékkal élő kondizás közben?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ez botrányos és undorító. És nem túl jó reklám a kondisok intelligenciáját és emberségét illetően. Nektek mi a véleményetek?

2016. máj. 20. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a pontos körülményeket. Viszont az edzőterem veszélyes üzem, megsérülhet vagy akár meg is halhat valaki. Ha engem veszélyeztetne tuti pofán rúgnám nem őt hanem a felügyelőjét.

Ha meg csak azért tiltották ki mert szellemi fogyatékos akkor elmehet a pcsába a terem, remélem lehúzhatják a rolót.

2016. máj. 20. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Így van. Nem tudjuk mi volt, de felügyelettel nem hiszem, hogy zavart volna másokat. A múltkor romákat tiltottak ki valahol, mert "féltek". Pedig még mindig nem lett az országból Compton.
2016. máj. 20. 16:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jajk hagyjuk már ezt. Lemegy némelyik cigány a terembe, nem tudnak viselkedni ezért kidobják őket, aztán megy egyből a duma, hogy "azért mert cigány vagyok". Nem nem azert. Azért mert egy büdös paraszt vagy aki nem tud viselkedni azért. Hozzánk jár egy csomó cigány edzeni egyiket se dobnánk ki csak a hovatartozása miatt. Aki meg nem tartja be a házirendef az mehet a pitsába, tökmindegy, hogy cigány, néger vagy fogyatékos. Ez az igazi egyenlőség, nem ez a polkorrekt szar amit a média meg az emberek többsége próbál letolni a torkunkonk.
2016. máj. 20. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Jah, de abban a cikkben konkrétan le volt írva, hogy normálisak voltak, ennek ellenére ki kellett őket tenni, mert többen féltek tőlük. Lehet, hogy volt rá okuk persze. Nekem nyolc, engem még nem tettek ki szerencsére.
2016. máj. 20. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:
2016. máj. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!