3 hónap mindennapos hasedzés során milyen változást érhetek el?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 16:00
11/27 A kérdező kommentje:
Akkor egyétek meg a válaszaitokat
2016. máj. 19. 16:40
12/27 anonim válasza:
de nem, viccen kivül, ez a válasz. én nem trollkodásból irom. csak hasazás magába semmit nem ér, továbbá tök fölösleges minden nap csinálni.
13/27 A kérdező kommentje:
Tudom futni is kell ... De akk milyen gyakorisággal eddzek hasra ?
2016. máj. 19. 16:50
15/27 anonim válasza:
Halvány lila fingod sincs arról hogy ez hogy működik. Olvass utána inkább.
17/27 - palilaci - válasza:
Lefog menni a zsir a hasadrol es kockas lesz a hasad. Ezt a valaszt vartad? Megkaptad, de mivel ez nem igy van cummancs.
18/27 anonim válasza:
3 hónap sok lesz, túl izmos leszel tőle.
1,5 hónapig kell otthon az ágyban zumbázni meg hasazni.
Sót kell enni, sokat. Amit tudok ajánlani tápkiegnek, nem ismered de keress rá guglin: "ANT"
19/27 anonim válasza:
Ne csodálkozz a srácokon, ahogy bejön a tavasz, jőn a napi 10 kockahas kérdés, úgy a 200. után már besokalltak... (maximálisan meg tudom őket érteni).
A kockahashoz a testzsírszázalék csökkentése kell, szálkásító diéta, és aerob mozgás.
A hasizomgyakorlatoktól csak a hasizom fejlődik, de a zsír ugyanúgy eltakarja.
Viszont ehhez heti 3 bőven elég, az izom fejlődéséhez szükség van regenerálódásra is. Ezért írták a srácok (többek közt), hogy semmilyen változást ne várj!
20/27 anonim válasza:
T vera: nem. mi konkrétan válaszoltunk a kérdésre. hogy ő annyira fogyaték, hogy még meg se tudja fogalmazni mit akar, az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!