A mindennapos 4*30 db fekvőtámaszozásnak, hosszabb távon (3-6 hónap) mutatkozik valamilyen eredménye?
Figyelt kérdés
Úgy értem, a test formáját tekintve, erősebb karok, váll, hát...vagy ilyesmi. Akinek van bármi tapasztalata kérem írja le. Köszönöm!2010. jan. 25. 11:27
1/7 anonim válasza:
Karra nem nagyon hat a fekvő. Mellizom, váll elülső része stb. Erősíteni erősít, ne tarts a 30-asok közt sok szünetet.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jan. 25. 12:49
4/7 anonim válasza:
Nemtúlsok eredménye fog látszódani.Ha mindig ugyanúgy terheled az izmot, gyorsan hozzászokik a terheléshez.Folyamatosan változtatni kell az intenzitást , terhelést.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezt mondjuk nem értem, mert folyamatos terhelés alatt van és semmi eredménye ne lenne? Ezek szerint ha minden nap 5 km-t futok, ahhoz is hozzászokik a testem és ugyanolyan zsíros lesz a lábam és a hasam? Így pl a kezem sem lesz izmosabb a mostaninál?
2010. jan. 28. 12:09
6/7 anonim válasza:
lányoknak nem ajánlom mert leszedi a mellet!
7/7 anonim válasza:
Az izomépülés, a zsír leadása nem ugyanaz.Ha minden nap 5 km-t futsz, akkor 2 hónap múlva bele se izzadsz az 5km-be ugye? Ugyanez van a fekvővel is.Ha folyamatosan ugyanúgy csinálod gyorsan hozzászoksz.A testépítők sem azért emelik a súlyokat, hogy vagánykodjanak, hanem azért h mindig nagyobb terhelést kapjon az izom mert attól fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!