Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? 3 hónap alatt...

Mit gondoltok? 3 hónap alatt mindennapos "edzéssel" érhetek el látványos javulást?

Figyelt kérdés

4 hónapja szültem,szeretnék a keresztlőre jól kinézni.

Elég szépen lement a hasam,de van még egy kis úszógumim...Ha minden nap megcsinálok mondjuk 100 felülést 3 hónapon keresztül,akkor addigra lemegy a maradék is?És nem marad majd lógós bőr a helyén?

Pici baba mellett,másfajta edzésre nem igazán van módom,meg aztán az akaraterőm is kb ennyiben merül ki...

Gúnyos,kioktató,"akkormégismitakarsz" válaszoktól legyetek szívesek megkímélni!Köszönöm

2010. márc. 31. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! óvatosan, ha szoptatni tudsz, mert a tejsav- izomláz- beleválasztódik a tejcibe, és nem fogja szeretni a manód. Ha nem tudsz, mert valami nem úgy jött össze, sajna van ilyen, akkor nyugodtan, de ne rögtön 100-al kezdj:) pár napig csak 25, aztán 50, 75 és végül 100.

Nekem ennyi idős babóval vissza kellett híznom 3 kg-ot, hogy legyen tejem, mert majdnem elapadt- bár nem a súlyomtól, mint később rájöttem, de szerintem ha lassabban nézel ki úgy, mint szülés előtt, az nem nagy gáz! Ne a hollywoodi sztárok legyenek a mintaképeid, ők (nem mindannyian) 7 hósan kb "kivágatják" (császár) magukból a gyereket és nem szoptatnak, nehogy lógjon a mellük..

2010. márc. 31. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos már csak egyszer,hajnalban szoptatok,tápszerezünk egyébként :(

Nem akarok én senkire sem hasonlítani,csak a hasamtól szeretnék megszabadulni :)

2010. márc. 31. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem megy le a keresztelőre az sem baj.Én olyan voltam mint egy tehén(de ez már az én gondom).

Ha minden kötél szakd,és nem jön össze vegyél alakformáló nacit,ami leszorítja a pocit.

Azért sok sikert neked!

2010. ápr. 1. 08:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. ápr. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!