Mit gondoltok? 3 hónap alatt mindennapos "edzéssel" érhetek el látványos javulást?
4 hónapja szültem,szeretnék a keresztlőre jól kinézni.
Elég szépen lement a hasam,de van még egy kis úszógumim...Ha minden nap megcsinálok mondjuk 100 felülést 3 hónapon keresztül,akkor addigra lemegy a maradék is?És nem marad majd lógós bőr a helyén?
Pici baba mellett,másfajta edzésre nem igazán van módom,meg aztán az akaraterőm is kb ennyiben merül ki...
Gúnyos,kioktató,"akkormégismitakarsz" válaszoktól legyetek szívesek megkímélni!Köszönöm
Szia! óvatosan, ha szoptatni tudsz, mert a tejsav- izomláz- beleválasztódik a tejcibe, és nem fogja szeretni a manód. Ha nem tudsz, mert valami nem úgy jött össze, sajna van ilyen, akkor nyugodtan, de ne rögtön 100-al kezdj:) pár napig csak 25, aztán 50, 75 és végül 100.
Nekem ennyi idős babóval vissza kellett híznom 3 kg-ot, hogy legyen tejem, mert majdnem elapadt- bár nem a súlyomtól, mint később rájöttem, de szerintem ha lassabban nézel ki úgy, mint szülés előtt, az nem nagy gáz! Ne a hollywoodi sztárok legyenek a mintaképeid, ők (nem mindannyian) 7 hósan kb "kivágatják" (császár) magukból a gyereket és nem szoptatnak, nehogy lógjon a mellük..
Sajnos már csak egyszer,hajnalban szoptatok,tápszerezünk egyébként :(
Nem akarok én senkire sem hasonlítani,csak a hasamtól szeretnék megszabadulni :)
Ha nem megy le a keresztelőre az sem baj.Én olyan voltam mint egy tehén(de ez már az én gondom).
Ha minden kötél szakd,és nem jön össze vegyél alakformáló nacit,ami leszorítja a pocit.
Azért sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!