Lefogyhatok egy hónap alatt 5-6 kilót?
Sziasztok!
Én egy 13 éves lány vagyok 162 cm és 62 kilóval kezdtem a fogyókúrámat most 60 kg vagyok!! De még szeretnék 5-6 kilót leadni!! Változtattam az étkezési szokásaimon!! Íme:
Reggeli:egy zsömle amibe sajtot szórok egy joghurt!
Ebéd:Nem válogatok ami van de sült krumplit,pörköltet nem eszek :)
Uzsonna:1 tál magvas müzli
Vacsora:arra nem igazán eszek, de ha megéhezek egy joghurt
És gyümölcsöt is szoktam enni!
Naponta egy óra hosszát szoba biciklizem!
Sok kommentet kérek, véleményt!! Szívesen fogadom a válaszokat hogy ez így jó-e, Jól haladok?? tanácsokat szivesen várom!!:) Előre is nagyon szépen köszönöm!
A joghurtot felejtsd el, azzal nem lehet fogyni. Sőt!
Ha a zsemléd t.kiörlésű lisztből van, akkor jó:)
A zsömibe ne csak sajtot szórjál! Sovány felvágottat, salátát, paradicsomot is.
A müzlit tejjel eszed? Ha igen felejtős, mert nagyon rossz ételtársítás.
Szépen alakul, főként hogy ilyen fiatalka vagy:)
Vacsizni pedig azért nem lenne rossz, mert még fejlődő szervezet vagy, és az indokolatlan ételmegvonás nagyon hibás. Könnyű vacsi lehet saláta, leves...stb.
A szobabiciklizés mellett még végezhetnél fekvőtámaszokat, hogy a felső tested is karbantartsd, ill. hasizomgyakorlatokat (felülések pl.).
De ügyes vagy, és így tovább!
utolsó: valaki felpuffad tőle, mert nem bírja a gyomra, nekem sincs vele semmi bajom, sőt a zabpelyhet meg sem tudom enni vízzel, csak natúr joghurtban.
kérdező: az első válaszolónak igaza van, illene legalább valami könnyűt vacsizni, egyrészt, hogy a szervezeted ne éhezzen, másrészt meg mert mozogsz (biciklizel), és emiatt nyugodtan ehetsz egy picit többet :)
pl. ha szereted ezeket a krémtúrós finomságokat, akkor el tudod készíteni a light verzióját: sovány krémtúró kell hozzá (2-3% zsírtartalommal), pár szem édesítő, és belekockázol valamilyen gyümölcsöt (keveset).
vagy főtt tojást, kis olajban sütött rántottát is ehetsz zöldséggel, felvágottal. a lényeg, hogy vacsira már kerüld a szénhidrátot, azaz a kenyeret, tésztát, rizst, krumplit.
de ügyesen csinálod, légy kitartó és eléred a célod! :)
Köszönöm a válaszaitokat :)
Első válaszoló: Szerintem a biciklizés éppen elég, azt olvastam hogy ami a combról fogyaszt az még a csipőmröl is égeti a zsírt :)Hasam meg annyira nincsen!!
Amúgy a joghurtot még azért fogyasztom, Jogobellát és Milli mia Krémtúrót, és néha Activia Jó estétet szoktam enni! :)
Amúgy hozzátenném hogy régebben 65 voltam és neki kezdtem a fogyóba de feladtam 3 kg le is ment!! De szerencsére nem híztam vissza és új erővel neki kezdtem! Remélem sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!